به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، شیوع کرونا در جهان تقریبا همهی مردم جهان را خانه نشین کرده و باعث تعطیلی بسیاری از شرکتهای بزرگ و کوچک جهان شده است. بسیاری از شرکتها به کارکنان خود اعلام کردهاند که به جای حضور در محل کار از طریق اینترنت به انجام کارهای روزمره خود بپردازند؛ اما این موضوع باعث شده است تا مصرف اینترنت در سراسر جهان به میزان بسیار زیادی افزایش پیدا کند. به تازگی نیز یکی از وب سیاتهای بررسی کننده میزان مصرف اینترنت جهانی، اطلاعاتی را در فضای مجازی منتشر کرده است که نشان میدهد از زمان شیوع ویروس کرونا تاکنون بسترهای ارائه دهنده خدمات اینترنت در حال تحمل فشار بسیار زیادی هستند.
بیشتر بخوانید: قابلیت جدید استوری اینستاگرام برای ترغیب کاربران به ماندن در خانه
طبق اعلام این وب سایت، اصلیترین عوامل مصرف بالای اینترنت در این ایام بازیهای آنلاین و ویدیوهای آنلاین با کیفیت HD هستند که افراد بسیار زیادی در طول روز از آنها استفاده میکنند. به طور کلی دادههای دریافتی توسط کاربران بر بستر اینترنت از طریق بستههای اطلاعاتی کوچکی و به وسیله کابلهای مسی و فیبر نوری در اختیار کاربران گذاشته میشود، هر چه تعداد بستههای موجود در مسیر اتقال بیشتر باشد طبیعتا سرعت اینترنت در حال استفاده توسط کاربر پایینتر خواهد آمد؛ به همین دلیل است که در این ایام سرعت اینترنت در سراسر جهان به میزان قابل توجهی پایین آمد است.
اما تیم سایت تحلیلگر میران مصرف جهانی اینترنت به تازگی گزارشی از کشورهایی که حداقل ۱۰۰ مورد مثبت مبتلا به ویروس کرونا داشتهاند را منتشر کرده است که نشان میدهد ایران بالاترین مصرف اینترنت در جهان در ایام قرنطینه را داشته است. پس از ایران به ترتیب کشورهای مالزی، اکوادور و کلمبیا قرار دارند؛ همچنین پروفسور راشکی در این باره اعلام کرده است که سرعت اینترنت در این کشورها بسیار متغیر است و تا زمانی که کاربران این کشورها میزان مصرف خود را مدیریت نکنند سرعت اینترنت همین روال را خواهد داشت.
انتهای پیام/
اینکه شما نوشتید ایران بیشترین مصرف رو داره نه تنها کاملا اشتباهه بلکه کاملا غیرمنطقیه اصن سرعت اینترنت ایران جوری نیست که بخواد بیشترین مصرف رو داشته باشه
توی جدول هم نوشته (فشار روی اینترنت بر حسب روز کاری)
هر کس برای خودش سرگرمی درست کرده
ماهی گیری .نجاری .زیاد کتاب میخوانند
جوانان باید به دنبال سرگرمی سالمی برای خودشان باشند
دوچرخه سواری کنند بجای استفاده از اتوبوس ووو
کتاب نخواندن جامعه و کمبود سرگرمی جوانان میدهد
باید سرمایه گذاری برای سرگرمی جوانان انجام دهیم
چونکه این سایت ها باعث نابودی جامعه میشود
باید تاثیرات مخرب استفاده بدون تحقیق و نتیجه. از این سایت ها را به جوانان گوشزد دهیم
همین اینترنت گرون کم سرعتهون رو ازمون بگیرید بهتر میشه اعصاب ما هم به خاطر سرعتش راحت!!! با کمال تاسف که شرکت های ایرانسل و همراه جیب پشتی از این برهه زمانی برای گرون کردن نت استفاده کردن عین دست کردن تو جیب آدم می مونه.
چقدر بوده که 11 درصد افزایش داشته.
بعله آقا اینجوریاس
مجلس ترکیه سربازی را از ۱۲ ماه کرده ۶ ماه ولی در ایران دو سال است که بسیار طولانی است
من تو این مدت پدرم دراومد کلاس آنلاین داشتم
نتونستم درس بخونم
خدا لعنت کنه باعث بانی این کار رو
بعد نت ما مث خیلی از کشورای دنیا رایگانه.فقط توی ایام کرونا پولی شده که مصرف کنترل بشه. خخخخ