به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، برای تقویت سیستم ایمنی در پاندمی کرونا بطور کلی استفاده از یک رژیم غذایی متنوع و متعادل و سالم توصیه میشود که از همه گروههای غذایی در آن وجود داشته باشد.
استفاده از غلات سبوسدار، میوه ها، سبزیجات، گوشتها با تاکید بر گوشت سفید و حبوبات و لبنیات تو توصیه می شود.
همچنین حذف نکردن وعدههای غذایی در کنار استفاده از وعده غذایی صبحانه و رعایت نظم وعدههای غذایی و میان وعدهها می تواند در تقویت سیستم ایمنی تاثیر گذار باشد.
در ایام مبارزه با بیماری کرونا از مصرف غذاهای چرب ، سرخ شده، فست فودها، نوشیدنیهای شیرین شده با شکر ، نوشابهها و آبمیوههای صنعتی که شکر زیاد دارد اجتناب شود.
اسیدهای چرب ترانس مصرف نشود این اسیدهای چرب که در روغنهای جامد و مارگارین و کیکها و شیرینیها وجود دارد به کاهش قدرت سیستم ایمنی میانجامد. لبنیات پر چرب حتی الامکان مصرف نشوند.
در روزهای مبارزه با ویروس کرونا منابع غذایی وجود دارد که به واسطه آن ها می توان به جنگ با این ویروس رفت. استفاده از جوانهها و غلات سبوسدار، روی و پروتئین، گوشت سفید مرغ و تخم مرغ، حبوبات و استفاده از ماست پروبیوتیک توسط متخصصین توصیه میشود.
بیشتر بخوانید:هر روز چند وعده میوه باید بخوریم؟
لازم به ذکر است ماهی پخته شده، بذر کتان ، گیاه خرفه ، روغن مایع کنجد ، روغن کلزا، گردو و کنجد از منابع مهم جذب امگا 3 هستند که
استفاده از آن ها خارج از لطف نیست.
انتهای پیام/
پول قبوض را هم بدهکاریم فکر کنم کرونا ما را نکشد از گرسنگی خواهیم مرد