به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ،سید عیسی میرشفیعی معاون ابتدایی
آموزش و پرورش مازندران ،گفت: تفاوت مهم انسان با سایر موجودات زندگی اجتماعی و رفتارها و ارتباطات آنها است که
کرونا ویروس آن را دچار چالش کرده است و اکنون سوال این است که اگر شرایط ادامه داشته باشد چه فرصتهایی برای نسل آینده فراهم کند.
او با بیان اینکه این ویروس تاثیر جدی بر رفتارهای اجتماعی داشت، افزود: ممکن است الگوهای جدید رفتاری در سطح جهانی ایجاد شود و یا همسان سازی فرهنگ جهانی صورت گیرد، زیرا این ویروس موجب شده انسانها با فرهنگهای مختلف رفتارهای مشابهی داشته باشند.
میرشفیعی بررسی حالت انفجاری مردم از جهت روانی برای برون رفت از این وضعیت را ضروری دانست و گفت: فضای مجازی در حال جایگزینی دیدارهای حضوری و صله رحم است که این موارد را دچار چالش کرده است و باید به مدیریت آن توجه ویژه شود.
معاون ابتدایی آموزش و پرورش مازندران یکی از معضلات این ویروس را ار بین رفتن برخی مشاغل دانست و افزود: برخی کودکان خانه خود را به عنوان زندان فرض میکنند و ما نباید اضطراب و اخبار تلخ را داخل خانه بازگو کنیم، طنز پردازی خوب است، اما باید واقعیت را بپذیریم و مراقبت و پیشگیریهای لازم را داشته باشیم.
او گفت: خانوادهها به تکالیفِ مهارت محور توجه بیشتری داشته باشند تا در این دوره کودکان احساس مثبت داشته باشند و به توانمندی آنها افزوده شود، چون این مهم در بهداشت روانی کودکان تاثیرگذار است.
میرشفیعی افزود: نقش آفرینی دانش آموزان در فضای مجازی به ما نشان داد کودکان یکی از ظرفیتهای مهم تعلیم و تربیت هستند که باید توجه ویژه تری به آنها داشته باشیم، تا به اهداف دستگاه تعلیم و تربیت برسیم.
او با اشاره به فراگیری ویروس کرونا در جهان گفت: اثرات منفی این ویروس مشهود است، ولی اثرات مثبتی هم داشته است که از جمله آن افزایش توانمندی افراد در زمینه فضای مجازی، کاهش آلودگی هوا، کاهش تولید زباله و افزایش بهداشت عمومی را میتوان نام برد.
معاون ابتدایی آموزش و پرورش مازندران افزود: فضای مجازی نمیتواند همه نیازهای دانش آموزان را برطرف کند، ولی نمیخواهیم فرصتهای موجود را از دست دهیم، بنابراین فضای جبرانی پس از برطرف شدن کرونا درنظر گرفته خواهد شد.
میرشفیعی به ایجاد بسترهای مناسب برای رشد و توسعه کشور اشاره کرد و گفت: در دوره کنونی برخی از افراد در زمینه فضای مجازی توانمندیهای زیادی کسب کردند که این میتواند مزیت خوبی باشد و از آن بهره برداری مفید در راستای رشد و توسعه کشور صورت پذیرد.
انتهای پیام/ س