فوت کردن غذای داغ ممنوع!

فوت کردن غذای داغ، باعث مخلوط شدن آن با غذا و به وجود آمدن ماده‌ای مضر برای بدن خواهد شد.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، همه ما به علت نبود زمان کافی و یا حتی بر حسب عادت تجربه فوت کردن غذا را داریم. این عادت غلط فرد را دچار  آسیب‌های جدی می‌کند که در ادامه به آن پرداختیم.

عوارض خطرناک فوت کردن غذا

این کار، گاهی اوقات باعث انتقال بیماری به سایرین و نیز پخش شدن بوی بد دهان در هوا می‌شود. تحقیقات پزشکی مشخص کرده اند که هوای دهان مرکب از دو اکسیژن و یک هیدروژن است؛ انسان برای زنده ماندن به اکسیژن نیاز دارد و بدن او پس از دریافت اکسیژن، آن را در هنگام بازدم به دی اکسید کربن تبدیل می‌کند.

فوت کردن غذای داغ، باعث مخلوط شدن آن با غذا و به وجود آمدن ماده‌ای مضر برای بدن می‌شود که ترکیبش با خون باعث به وجود آمدن پوکی استخوان، ضعف عضلانی، کمبود حافظه و به وجود امدن سنگ کلیه شده و بر روی باروری مردان نیز تاثیر سوء می‌گذارد.

تا به امروز ثابت شده که با عمل فوت کردن بر غذا و خارج شدن گاز دی اکسید کربن از دهان، مواد و فضولاتی که باید از طریق دهان خارج شوند، با ورود دوباره به بدن باعث به وجود امدن مشکلاتی می‌شوند؛ از لحاظ بهداشتی هم بعضی ویروس‌ها که از طریق تنفس باید دفع شوند با این عمل، دوباره به بدن برمیگردد.

فوت کردن قبل از غذا و نوشیدنی ممنوع!
برگشت گاز دی اکسید کربن خارج شده از بدن به وسیله دمیدن بر خوراکی‌ها، اسید مضر در بدن تولید می‌شود

 با فوت کردن غذا، میکروب‌ها و بخارات دهان به غذا انتقال پیدا می‌کند، زیرا مخاط دهان غنی از میکروب بوده و انتقال آن به انسان، فرد را بیمار می‌کند.


بیشتر بخوانید:خواص بی‌نظیر کره بادام زمینی؛ از درمان فشار خون تا بهبود مشکلات گوارشی


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۴:۰۹ ۳۰ خرداد ۱۳۹۹
سلام برا همینه دیگ ک توتوضیح المسائل بعضی مراجع فوت کردنو حرام دانسته وبعضی مراجع مکروه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۳۷ ۲۶ فروردين ۱۳۹۹
بابت بارگذاری این مطلب، متشکرم
آخرین اخبار