عرفانی گفت: حضور در اجتماعات سبب تحمیل بار بیشتر بر کادر درمان و گسترش بیماری کووید ۱۹ می‌شود.

حسین عرفانی رئیس اداره مراقبت بیماری های واگیر وزارت بهداشت در گفت‌وگو با خبرنگار  حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به موضوع شیوع بیماری کووید ۱۹ در کشور اظهار کرد: متاسفانه برخی از مردم  بیماری را جدی نمی‌گیرند و بر اساس اخبار رسیده در برخی از جاده های  ارتباطی کشور  ترافیک سنگینی  به علت حجم بالای مسافرت ها به وجود آمده است.

اوادامه داد: رعایت  بهداشت فردی، ماندن در خانه و پرهیز از  ترددهای غیرضروری در سطح شهر  عامل مهمی در شکستن چرخه انتقال بیماری کووید ۱۹ است که همه مردم باید توجه ویژه ای به این موضوع داشته باشند.

رئیس اداره مراقبت بیماری های واگیر وزارت بهداشت تاکید کرد:  ارتباطات اجتماعی عامل مهمی در انتقال ویروس کرونا و افزایش آمار مبتلایان به بیماری کووید ۱۹ است. 

عرفانی بیان کرد : در این شرایط حساس کشور انجام مسافرت باعث شده تا آمار مبتلایان به بیماری کووید ۱۹ افزایش پیدا کند و این موضوع تمام زحمات کادر درمان کشور را به هدر می‌دهد؛ زیرا تمام پرسنل، مانند  پزشکان و پرستاران سعی  در درمان بیماران و شکسته شدن چرخه انتقال دارند.

او ادامه داد:  مسافرت مردم در چنین شرایطی سلامت مسافران  و سلامت عمومی جامعه به خطر خواهد انداخت. توصیه می‌کنم مردم به دلیل شیوع بیماری کووید ۱۹ مسافرت‌های خود را به زمان دیگری موکول کرده و از انجام بازدیدهای نوروزی پرهیز کنند؛ زیرا این گونه اقدامات باعث انتقال بیماری در سطح کشور می شود.


بیشتر بخوانید: ویروس کرونا؛ آیا خشکی دهان از علائم ابتلا به آلودگی است؟


عرفانی بیان کرد: داروی موثر مربوط به بیماری کووید ۱۹ در هیچ کجای دنیا به طور مشخص وجود ندارد اما برخی از داروهای ترکیبی برای درمان بیماران مورد استفاده قرار می گیرد که  بر اساس پروتکل کشوری داروهای مورد نیاز بیماران  به سختی تهیه و در اختیار بیمارستان های سراسر کشور قرار می گیرد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.