به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، تغییر دما میتواند رشد باکتریها را تسهیل کند و تخم مرغها به طور ویژه مستعد آلودگی با یک باکتری بدنام به نام سالمونلا هستند. تخم مرغ یکی از مواد غذایی پر مصرف در نقاط مختلف جهان محسوب میشود.
اگر تخم مرغها هرگز در یخچال قرار نگرفته باشند میتوانید آنها را در مکانی خنک برای حدود یک هفته نگهداری کنید. اما زمانی که تخم مرغها را در یخچال قرار میدهید دیگر نمیتوانید آنها را بیرون از یخچال ذخیره کنید.
اگر با چگونگی نگهداری درست تخم مرغ آشنا باشید، تخم مرغهایی که در یخچال قرار میگیرند را میتوان چهار تا پنج هفته پس از تاریخ درج شده روی بسته بندی نیز نگهداری کرد. اما تخم مرغهایی که در یخچال نگهداری شده اند تا چه مدت خارج از یخچال دوام میآورند؟
پیش از آن که کم کم نگران شوید، شما میتوانید تخم مرغها را به مدت دو ساعت در دمای اتاق یا یک ساعت در مای ۹۰ درجه فارنهایت (۳۲.۲ درجه سانتیگراد) یا گرمتر نگهداری کنید. پس از دو ساعت بهتر است که تخم مرغها را دور بریزید و از تخم مرغهای جدید استفاده کنید، به جای این که شانس خود را درباره سالم بودن آنها امتحان کنید. چرا؟ زیرا تغییر دما میتواند رشد باکتریها را تسهیل کند و تخم مرغها به طور ویژه مستعد آلودگی با یک باکتری بدنام به نام سالمونلا هستند.
نشانههای سالمونلا به هیچ عنوان خوشایند نیستند و از ۱۲ ساعت تا ۷۲ ساعت پس از عفونت پدیدار میگیرند که از آن جمله میتوان به اسهال، تب، گرفتگی عضلات شکم، و استفراغ اشاره کرد. در برخی افراد اسهال ممکن است چنان شدید باشد که کار به بستری شدن در بیمارستان بکشد.
بنابر برآورد سازمان غذا و داروی آمریکا، هر ساله حدود ۷۹ هزار مورد بیماری و ۳۰ مورد مرگ به واسطه تخم مرغهای آلوده به سالمونلا وجود دارند. در نتیجه، اگر تخم مرغهایی که پیشتر در یخچال بوده اند به مدت یک شب روی پیشخوان آشپزخانه باقی مانده اند، ارزش استفاده و به خطر انداختن سلامت را ندارند.
خوشبختانه رسیدگی و پخت تخم مرغ به روش درست بسیار آسان است. اطمینان حاصل کنید تخم مرغها در دمای کمتر از ۴۰ درجه فارنهایت (۴.۴ درجه سانتیگراد) در یخچال نگهداری میشوند، هر گونه تخم مرغ دارای ترک را دور بریزید و دستها و ظروفی که با تخم مرغهای خام در تماس بوده اند را خوب بشویید.
منبع: بیتوته
انتهای پیام/