به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، این ترشی به قدری ساده و خوشمزه هست که وسوسه تون میکنه تمام باغچه حیاط رو لوبیا سبز بکارید.
مواد لازم:
۹۰۰ گرم لوبیا سبز
۳ پیمانه آب تقطیر شده
۱ قاشق غذاخوری نمک کاشر یا نمک معمولی
طرز تهیه:
کلر موجود در آب های فیلتر نشده باکتری های لاکتو در فرآیند تخمیر را از بین می برند. برای این که کلر آب از بین برود آن را به مدت یک شب در داخل ظرفی بدون درب نگه دارید تا کلر آن بخار شود. اگر فراموش کردید این کار را انجام دهید از آب فیلتر شده استفاده کنید.
۱ قاشق غذاخوری نمک را داخل ۳ پیمانه آب بریزید و آب نمک را درست کنید.
جوان ترین و تردترین لوبیاها را جدا کنید. آن ها را با آب سرد بشوئید و بگذارید نیم ساعت خشک شود. اگر نمی خواهید منتظر بمانید آن ها را با حوله یا دستمال خشک کنید. هدف این است که آب کلردار وارد ترشی نشود.
چوب سر لوبیاها را بگیرید.
شیشه ترشی را بخوابانید و لوبیاها را منظم داخل آن بچینید.
داخل شیشه را به قدری پر کنید که دیگر فضای خالی نداشته باشد.
سپس شیشه را در حالت ایستاده قرار دهید و تا جای ممکن داخل آن لوبیا بریزید.
برای جا شدن لوبیاها آن ها را دو نیمه کنید.
با لوبیاهای خرد شده داخل شیشه را کاملا پر کنید.
کمی از سر شیشه را خالی بگذارید تا روی لوبیاها با آب نمک پوشانده شود.
شیشه دوم را هم مانند شیشه اول پر کنید.
شیشه را با آب نمک پر کنید.
درب شیشه را کمی آزاد ببندید تا گازهایی که در طی فرآیند تخمیر ایجاد می شوند در صورت نیاز از شیشه خارج شود.
شیشه ها را روی بشقاب قرار داده و در یک مکان تاریک و خنک در دمای اتاق به مدت ۲ الی ۳ روز نگهداری کنید.
بعد از ۱ روز درب شیشه ها را باز کنید. آب ترشی باید کمی تیره شده باشد و داخل آب حباب شکل گرفته باشد.
با قاشق لوبیاها را فشار دهید تا کاملا زیر آب بروند.
در پایان روز دوم آب نمک کمی تیره تر از روز قبل می شود. درست همان چیزی که می خواهیم.
اکنون زمانش رسیده که شیشه ها را به یخچال منتقل کنیم. قبل از این که آن ها را در یخچال قرار دهیم باید درب شیشه ها را محکم ببندیم. بهتر است قبل از خوردن ترشی آن را دو هفته دیگر در یخچال قرار دهیم.
منبع: آلامتو
انتهای پیام/