در این مطلب طرز تهیه سوسیس خانگی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، طرز تهیه سوسیس خانگی راز و رمز تهیه‌ سوسیس خانگی در به کارگیری به اندازه و مناسب ادویه‌های مختلف است. شما می‌توانید در تهیه‌ سوسیس خانگی از گوشت قرمز، مرغ، و بوقلمون بهره ببرید. بهتر است از مخلوط گوشت قرمز بدون چربی و گوشت سفید به نسبت 1 به 2 استفاده کنید.

مواد لازم برای تهیه سوسیس خانگی:
گوشت قرمز و سفید 500 گرم
سیر 3 حبه
روغن مایع 50 گرم
تخم مرغ 1 عدد
آرد 75 گرم
آب و یخ 100 گرم
پودر آب پنیر 15 گرم
شیر خشک 15 گرم
شکر 1 قاشق چای خوری
اسانس دود 2 قطره
ادویه جات به میزان لازم

ادویه‌های لازم جهت تهیه‌ سوسیس خانگی:

پودرخردل 1/4 قاشق چای خوری
زنیان 1/4 قاشق چای خوری
میخک 1 عدد
فلفل سفید 1/2 قاشق چای خوری
فلفل قرمز 1/2قاشق چای خوری
پودر سیر 1 قاشق چای خوری
پودر پیاز 1 قاشق چای خوری
پودر زنجبیل 1/5 قاشق چای خوری
هل سائیده شده 1/2 قاشق چای خوری
آویشن 1/2 قاشق چای خوری
پودر ریشه‌ی جوز 1/4قاشق چای خوری
دارچین 1/4 قاشق چای خوری
پاپریکا 1/4 قاشق چای خوری
تخم گشنیز پودر شده 1/4قاشق چای خوری
نمک 3 قاشق چای خوری

طرز تهیه‌ سوسیس خانگی:


1- ابتدا گوشت تازه را در فریزر قرار دهید تا کمی منجمد شود سپس به قطعات کوچک خرد کنید.

2- گوشت منجمد شده را با 3 حبه سیر چرخ کنید.

3- گوشت، روغن مایع، تخم مرغ و ادویه‌ها را درون غذاساز بریزید و به مدت 5 دقیقه به خوبی مخلوط کنید.

4- در این مرحله آب و یخ را اضافه کنید.

5- آرد را به مخلوط بالا بیفزایید و به خوبی مخلوط کنید.

6- در مرحله آخر نمک و شکر را اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیر صورتی رنگی بدست آید. (در صورت تمایل از استفاده‌ی اسانس دود می‌توانید در این مرحله به مخلوط بیفزایید.)

7- سپس خمیر را توسط چرخ گوشت به محفظه‌ی نگهداری سوسیس (روده) منتقل کنید و محکم گره بزنید.

8- سوسیس‌ها را به مدت 45 بخارپز کنید و 24 ساعت در یخچال بگذارید و سپس می‌توانید به مدت طولانی در فریزر نگهداری نمایید.

 

نکات و ترفندهای تهیه سوسیس خانگی:

1- میزان استفاده از فلفل قرمز و سیر بسته ذائقه افراد می‌توانید بیشتر باشد.

2- در صورت در دسترس نبودن فلفل سفید می‌توانید فلفل سیاه را جایگزین آن کنید.

3- اگر از گوشت قرمز در تهیه‌ی سوسیس خانگی استفاده می‌کنید بهتر است مدت بیشتری آن را بخار‌پز کنید.

4- ریشه جوز را با دنده‌ی خیلی ریز رنده کنید.

5- بهتر است میخک را در هر بار مصرف بسته به میزان مورد نیازتان رنده کنید تا عطر خود را از دست ندهد.

6- میزان آب و یخ بهتر است مساوی باشد یعنی 50 گرم آب و 50 گرم یخ.

جذاب ترین و سرگرم کننده ترین مطالب در سرویس وبگردی

آموزش آشپزی؛ از سوسیس خانگی و کیک گل سرخ تا ته‌دیگ آردی و مُفطح + تصاویر

دانستنی‌ها؛ از خطرناک‌ترین اسباب‌بازی‌ها تا سلطان گواهینامه!

خانه‌داری؛ از رفع بوی بد خانه تا دفع پشه‌های ریز گلدان‌ها

منبع: ستاره

انتهای  پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.