در گزارش زیر طرز تهیه پارفه توت‌فرنگی و گرانولا را آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پارفه یک دسر فرانسوی لذیذ و آسان است که به علت اینکه برای تهیه آن از مواد اولیه متفاوتی می‌توان استفاده کرد و در ترکیب مواد اولیه محدودیتی ندارد، بسیار مورد استفاده قرار گرفته است. اما عموما پارفه یک ترکیب چند لایه از ماست خامه‌ای یا ماست یونانی، گرانولا، برش‌هایی از میوه، دانه‌های گیاهی از قبیل دانه چیا و تخم‌کتان و … است.

ترکیب مواد اولیه و همچنین چینش آن در ظرف کاملا بستگی به ذائقه و سلیقه افراد دارد. امروزه این دسر خوشمزه را بیشتر به عنوان یک صبحانه یا میان وعده با ارزش غذایی مناسب استفاده می‌نمایند. پارفه توت فرنگی و گرانولا یک ترکیب جذاب و ساده از انواع پارفه‌هاست که در سراسر دنیا طرفداران بسیاری دارد.

اگر گرانولا را آمده داشته باشید، تهیه این دسر زمان بسیار کمی خواهد برد، اما اگر گرانولا در دسترس ندارید می‌توانید برای تهیه آن از مطلب دستور تهیه گرانولا استفاده کنید یا بجای آن از ترکیب چند نوع ساده آجیل استفاده نمائید.

مواد لازم
ماست یونانی ۱/۲ پیمانه
پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
موز ۱ عدد
توت فرنگی و تمشک به میزان لازم
دانه کتان ۱ قاشق غذاخوری
پودر نارگیل کمی برای گارنیش
مغز تخمه کدو کمی برای گارنیش

دستور تهیه:

ترکیب قرارگیری لایه‌ها و چینش مواد اولیه در ظرف یا لیوان مورد نظر کاملا سلیقه‌ای است. اما برای اینکه دسر شما علاوه بر طعم خوب، ظاهر زیبایی داشته باشد، از ترکیب یک لایه ماست، گرانولا، پودر کاکائو، قطعات میوه و دوباره ماست و ... استفاده کنید. با این حال بازهم در ترکیب آن‌ها کاملا آزاد هستید. همان‌طور که در ویدئو این دستور مشاهده می‌کنید از توت‌فرنگی و رُزبری منجمد شده استفاده شده است، اما پیشنهاد می‌کنیم برای اینکه پارفه‌ی خوشمزه‌تری داشته باشید از میوه‌های تازه استفاده کنید. در انتها دسر خود را با تخم کتان، پودر نارگیل و مغز تخمه کدو تزئین نمائید.

نکات:

از ترکیب خامه کم‌چرب و پنیر خامه‌ای، نیز می‌توان بجای ماست خامه‌ای یا ماست یونانی استفاده کرد.
ظرف مناسب دسر پارفه گیلاس‌های بلند شیشه‌ای است.
تخم کتان، دانه چیا و یا سیاه دانه مکمل‌هایی برای هضم راحت‌تر این دسر هستند.

منبع: مجله فرهنگ غذا

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.