روش پخت پلو لیموزین

در گزارش زیر طرز تهیه پلو لیموزین را آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پلو لیموزین نام یک پلو جدید و مخلوط است که با مخلوط کردن انواع مواد می‌توان آن را تهیه کرد. این پلو را می‌توانید به تنهایی و یا با چاشنی‌ها و یا به همراه خورش‌هایی که باب میل افراد است در وعده‌های ناهار و یا شام نوش جان کنید.

این پلو که از تمام گروه‌های مواد غذایی در دستور پخت خود دارد شبیه به رنگین پلو ایرانی می‌باشد. استفاده از نخودفرنگی و هویج از نقاط خوب و ارزشمند تهیه این پلو می‌باشد.

نخودفرنگی و هویجی که در پلو لیموزین استفاده می‌شود جدای از بحث طعم و ارزش غذایی که دارند، ترکیب رنگ جالبی به پلو می‌دهد و اشتهای افراد را بر می‌انگیزند. افراد علاقه‌مند به تهیه این پلو خوشمزه می‌توانند با کمترین امکانات و در مدت زمان مناسبی با هر ادویه‌ای که دوست دارند این پلو خوشمزه را تهیه کنند.

هل که از معطرترین ادویه‌های غذایی به ویژه در کشور ما است، در این پلو به کار رفته و عطر آن را چند برابر کرده است. هل از میوه‌های ریز و از خانواده زنجبیل می‌باشد، در بیشتر خورش‌ها و پلو‌ها به صورت آسیاب شده به کار می‌رود و همچنین در مواردی از جمله تقویت کنندگی قلب و عروق، برطرف کردن زخم ها، آرام بخش بودن و… شمرده می‌شود.

هل آن هم به صورت پودر شده علاوه بر موارد ذکر شده به جهت خوشبو کردن دهان و تسکین درد‌های گوش نیز پر فایده دانسته شده است. علاوه بر مصرف هل در غذاها، افراد بسیاری که تمایل به مصرف آن دارند از آن در تهیه دمنوش‌ها و چای‌های خوش عطر استفاده می‌کنند.

مواد لازم

مرغ: ۱ کیلوگرم
برنج: ۵ پیمانه
هویج خرد شده: ۳ عدد
نخود فرنگی پخته شده:۱ پیمانه
کشمش پخته: ۱ پیمانه
پیاز: ۲ عدد (اسمال دایس شده)
هل آسیاب شده: ۱ قاشق چای خوری
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق سوپ خوری
روغن: به مقدار لازم
کره: ۱۰۰ گرم
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم

مراحل پخت

مرحله ۱

در اولین مرحله مرغ را شسته و در ابعاد مناسب خرد کنید.

مرحله ۲

سپس آن‌ها را در قابلمه‌ای بریزید و همراه با کره به خوبی تفت دهید.

مرحله ۳

بعد از گذشت ۵ الی ۱۰ دقیقه که مرغ‌ها تفت خوردند می‌توانید یک یا دو پیمانه آب داخل قابلمه بریزید و بگذارید مرغ‌ها روی حرارت ملایم پخته شوند.

مرحله ۴

در یک تابه دیگر مشغول سرخ کردن پیاز‌ها شوید.

مرحله ۵

بعد از طلایی شدن پیاز‌ها ادویه‌های لازم مانند نمک، فلفل و رب را به تابه اضافه کنید.

مرحله ۶

سپس نخودفرنگی پخته شده، هل و هویج را نیز به مواد بیافزایید و آن‌ها را به خوبی هم زده و با یک دیگر تفت دهید.

مرحله ۷

در این مرحله در تابه دیگری نیز کشمش‌ها را تفت دهید (بهتر است در این مرحله کشمش را همراه با کره تفت دهید تا به خوبی پف کرده و خوش طعم شوند).

مرحله ۸

سپس کشمش را به مواد هویج و پیاز اضافه کنید.

مرحله ۹

برنج را آبکشی کرده و هنگام ریختن آن در قابلمه به این صورت عمل کنید، لایه اول: برنج را در قابلمه بریزید، لایه دوم:روی آن را با مواد پیاز و هویج بپوشانید و لایه سوم: مرغ را اضافه کنید. به این ترتیب عمل کنید.

مرحله ۱۰

بعد از ۴۰ الی ۴۵ دقیقه دم کشیدن پلو می‌توانید آن را همراه خورش‌های مورد نظرتان نوش جان کنید.

منبع: غذالند

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۳۶ ۱۵ فروردين ۱۳۹۹
شکل غذای که گذاشتند فکر نکنم از همین غدا باشه .چون داخل عکس رشته پلوی داره و شبیه دستوری که گفتند نیست
ولی به یه دفعه امتحانش می ارزد .
ان شاالله که خوشمزه است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۵۱ ۱۵ فروردين ۱۳۹۹
تورا خدا این غذاهای من درآوردی را کنار بزارید این پلو همان پلو هویج است که سالهاست مادرمون درست میکنه . مطمئن هستم که بهترین آشپزهای دنیا به دست پخت مادرم نمیرسد
Iran (Islamic Republic of)
الهه نیکو سرشت
۱۶:۰۶ ۱۵ فروردين ۱۳۹۹
درنهایت ادب و احترام قربان ننه مکرمه تان بروید .دوست نداری نخون چرا آشپزی ننه مکرمه را به رخ ملت می کشی
Iran (Islamic Republic of)
رویااذری
۰۲:۲۵ ۱۶ فروردين ۱۳۹۹
خب عزیزم اگه اینجوری باشه که هرغذایی که هویج داره میشه همون هویج پلو،ولی تغیرات و موادهایی که بهش اضافه میشه و نوع پختش متمایزش میکنه،شمامیتونین نخونین وهمون دستپخت ننه جانتون رو میل بفرمایین،والا