به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، ویروس کرونا به راحتی از طریق تماس دست آلوده به چشم، دهان و بینی منتقل میشود؛ بنابراین شستشوی مداوم دستها با آب و صابون یا مایع، پرهیز از دست دادن و روبوسی امری لازم و ضروری است. با ین حال تنها شستشوی دستها کافی نیست و باید تمامی وسایلی که در بیرون منزل مورد استفاده قرار میگیرند از قبیل تلفن یا گوشیهای همراه به صورت کامل ضدعفونی شوند تا در صورتی که فرد سالم این وسایل را لمس کرد به هیچ عنوان به آلودگی مبتلا نشود.
اپل به کاربران دستور داده است ابتدا تمامی کابلها و اتصالات آیفون را قطع کنیم و بعد بدنه و صفحه نمایش گوشی را با یک پارچه میکروفیبر و آب و صابون گرم مالش دهید.
گوگل توصیه میکند همه قسمتهای گوشیهای پیکسل از جمله صفحه نمایش و بدنه پشتی را با دستمال مرطوب و صابونهای خانگی تمیز کنید. میتوان به پارچه نرم کمی آب و صابون بپاشید و بعد روی سطوح گوشی بکشید. همینطور، میتوانید درصد کمی از مایعهای لباسشویی رایج استفاده کنید.
بیشتر بخوانید: ویروس کرونا؛ لباسهای خود را هنگام ورود به منزل کجا قرار دهیم؟
متخصصان اعتقاد دارند حدود ۱۰ برابر باکتریهای بیشتری نسبت به صندلیهای توالت روی گوشیها جمع میشوند و ویروس کرونا میتواند تا ۹۶ ساعت روی صفحه نمایش اسمارت فونها زنده بماند.
گزارشهای سازمان بهداشت جهانی میگویند: «تمیز و ضدعفونی کردن گوشیهای تلفن همراه اهمیت بیشتری نسبت به زدن ماسک دارند حتی سازمان WHO میگوید که گوشی شما بهترین ظرف برای انتقال ویروس کروناست».
بیشتر بخوانید: ویروس کرونا؛ حفظ فاصله با دیگران را جدی بگیرید
شاید تا قبل از بروز ویروس کرونا هیچ کدام از ما توصیهها و نکات بهداشتی را رعایت نمیکردیم و بدون شستن دستها یا با همان دستهای آلوده به مصرف غذا یا تماس دستها با چشم، بینی و گوش اقدام میکردیم و هنگام بیمار شدن به هیچ وجه نمیفهمیدیم که این بیماریهای شاید به علت رعایت نکردن نکات بهداشتی باشد. شاید بروز ویروس کرونا با آمدنش خواست به ما نشان دهد که قدر سلامتی خود را بدانیم و در طول زندگی نکات بهداشتی را به صورت جدی رعایت کنیم و از فضای اخبار دروغ و استرس دور بوده و هوای هم را کمی بیشتر داشته باشیم.
انتهای پیام/