به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، علی اصغر ملکی اظهار کرد: ذبح گوشت زیر نظر دامپزشک صورت میگیرد و بعد از آن گوشت ۲۴ ساعت در پیش سرد قرار گرفته و اگر بار میکروبی داشته باشد از بین میرود و بعد از آن به مغازهها منتقل میشود.
وی با بیان اینکه خوشبختانه ویروس کرونا بین انسان و دام مشترک نیست افزود: البته ما به اعضای اتحادیه گوشت گوسفندی توصیههای لازم را کرده ایم. به فروشندگان گوشت توصیه کرده ایم که بهداشت فردی را رعایت کرده و تا حد امکان حین انجام کار از ماسک و دستکش استفاده کنند.
همچنین از مردم نیز درخواست میکنیم که داخل مغازه ازدحام نکنند و اگر به صورت حضوری برای خرید گوشت مراجعه کردند حتما خارج از مغازه بایستند تا سفارششان آماده شود.
مدیرعامل اتحادیه گوشت گوسفندی اضافه کرد: همچنین از مغازه داران نیز درخواست کردیم که اگر امکان خرید غیرحضوری وجود دارد، این اقدام را انجام دهند؛ یعنی مردم به قصاب گوشت مورد نظر خود را سفارش دهند و قصاب نیز گوشت را برایشان بفرستد.
به گفته وی مشتریان تا جایی که امکان دارد نباید وجه نقد بپردازند و برای پرداخت هزینه اقلام خریداری شده حتما از کارت بانکی استفاده کنند.
مراکز عرضه و تولید گوشت تا ۲۹ اسفند فعال است
ملکی با بیان به اینکه توقف صادرات گوشت گوسفند باعث شد که گوشت گوسفند در کشور باقی بماند، اظهار کرد: در یکی دو روز گذشته که مردم نگران قرنطینه بودند، تقاضا برای گوشت گوسفندی بالا رفت، ولی همانطور که مسئولان هم اعلام کردند قرنطینه اتفاق نخواهد افتاد و مشاغل مربوط به ارزاق اولیه مردم تعطیل نخواهد شد. به همین دلیل مراکز عرضه و تولید گوشت تا ۲۹ اسفندماه فعالیت دارند و هیچ مشکلی در زمینه تامین گوشت در بازار وجود ندارد.
منبع: ایسنا
انتهای پیام/