به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برای تهیه آرانچینی (کوفته برنج) ایتالیایی باید نکات زیر را رعایت کنید.
مواد لازم:
برنج سفید (پخته)
۲ فنجان
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) (رنده شده)
۱/۲ فنجان
تخم مرغ
۳ عدد
پنیر موزارلا (موتزارلا)
۸ ورق
خرده نان
۱ فنجان
روغن
به مقدار لازم
سس مارینارا (طرز تهیه موجود است)
۱ فنجان
کلمات کلیدی
آرانچینی (کوفته برنج) ایتالیایی
طرز تهیه
آرانچینی (کوفته برنج) ایتالیایی
درجه سختی
زمان تهیه ۱۵
دقیقه
زمان پخت ۵دقیقه
۱
قابلمهی بزرگ را روی شعلهی متوسط قرار دهید و آنقدر روغن مایع در آن بریزید که تا ارتفاع ۱۰ سانتی متری بالا بیاید.
۲
برنج، پنیر پارمزان و ۱ تخم مرغ را در یک کاسهی متوسط مخلوط کنید و با استفاده از دست خوب مخلوط را با هم ترکیب کنید.
۳
یک تکهی کوچک از مخلوط را بردارید و آن را خوب بچلانید و فشار دهید و ۱ تکه پنیر موزارلا را وسط آن بگذارید.
۴
سپس به شکل توپ در بیاورید. این کار را تکرار کنید تا ۸ آرانچینی درست شود.
۵،
۲ عدد تخم مرغ باقیمانده را با هم بزنید. هر آرانچینی را در تخم مرغها سپس در خرده نان فرو کنید و بتکانید تا خرده نان اضافه از آن بریزد.
۶
زمانی که دمای روغن به ۳۷۵ درجه فارنهایت (۱۹۰ درجه سانتی گراد) رسید، ۲ تا ۳ آرانچینی روکش شده را در قابلمه قرار دهید و آنها را سرخ کنید تا قهوهای طلایی بشوند و کاملاً بپزند.
۷
با یک کفگیر آرانچینیهای سرخ شده را از قابلمه در بیاورید و در بشقابی که کف آن را با حوله کاغذی پوشانده اید بچینید. بلافاصله به آرانچینی نمک بزنید. باقی آرانچینیها را هم به همین ترتیب سرخ کنید.
منبع: سر آشپز پاییون
انتهای پیام/