به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، شکر رنگی برای تزیین روی آیسینگ بیسکوییت ها و یا روی کیک و شیرینی و لبه لیوانهای نوشیدنی کاربرد دارد.
مواد اصلی
رنگ خوراکی
۲۰ قطره
شکر (نصف لیوان)
۱۰۰ گرم
طرز تهیه
شکر رو درون کاسه ریخته و با این نسبت رنگ خوراکی رو بهش اضافه کنید: ۲۰ قطره به ازای هر ۱۰۰ گرم. (نصف لیوان)
رنگ و شکر رو با استفاده از چنگال یا دست خوب مخلوط کنید. حالا با کم و زیاد کردن مقدارشون، به غلظت رنگ دلخواه برسید. (اگه کمرنگه، رنگ بیشتر و اگه غلیظ شده شکر اضافی!)
شکر رو درون ظرفی ریخته و حدود یک ساعت یا بیشتر در محلی خشک و خنک قرار بدید. سپس خارج کرده و دانههای شکر توده شده (قلمبه!) رو از هم باز کنید.
با این شکر ها، شیرینیهای رنگارنگ خیلی جالبی میشه درست کرد.
سایر نکات
رنگ خوراکی: در این مورد، برای ترکیب بهتر با شکر، توصیه میشه که از رنگ خوراکی مایع استفاده کنید. اگه رنگ خوراکی پودری در اختیار دارید، در چند قطره آب یا گلاب حلش کنید تا رقیق بشه.
منبع: پاپیون
انتهای پیام/