راز طعم خوب غذای بال سماقی پوست لیموی ریز خرد شده، میخک و برگ گشنیز است، به لبنان بروید و این بال‌های مرغ کبابی لذیذ را امتحان کنید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، بال سماقی یا موسخان، خوراکی خوشمزه است. در این غذا بال مرغ یا ران مرغ با سماق فراوان و آب لیمو طعم دار می‌شود و در روغن سرخ شده یا به صورت کبابی پخته می‌شود، در این غذا از گوجه فرنگی‌های ریز خرد شده یا گوجه‌های تمشکی کوچک استفاده می‌شود، راز طعم خوب این غذا پوست لیموی ریز خرد شده، میخک و برگ گشنیز است، به لبنان بروید و این بال‌های مرغ کبابی لذیذ را امتحان کنید.

منبع: الکوثر

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
نسرین نعمتی
۰۹:۳۴ ۲۵ اسفند ۱۳۹۸
مامیخواهیم به لبنان برویم نمی برندمان
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۵۴ ۲۴ اسفند ۱۳۹۸
خونه ننه بابامون نمتونیم بریم برسه لبنان
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۲۵ ۲۳ اسفند ۱۳۹۸
الان راه میفتم