کوشاری نام یکی از محبوب‌ترین غذا‌های عربی است که ریشه‌ مصری دارد و در اغلب رستوران‌های مصر یافت می‌شود، اما می‌توان آن را در رستوران‌های سایر کشور‌های عربی نیز پیدا کرد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ماده‌ اصلی کوشاری Koshari برنج و ماکارونی است. برنج با عدس و نخود مخلوط می‌شود و رویش ماکارونی که همراه با سس گوجه فرنگی و پیاز داغ فروان مخلوط شده ریخته می‌شود.

آشنایی با «کوشاری» مصری

از طعم دهنده‌های کوشاری می‌توان به سرکه، نمک و فلفل اشاره نمود که مزه‌ای خاص و دوست داشتنی به این غذا می‌دهند.

آشنایی با «کوشاری» مصری

منبع: الکوثر

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار