به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، طرز تهیه سالاد پرتقال و لبو را به سادگی هر چه تمام تر یاد خواهید گرفت.
لبو (بدون ساقه و برگ) ۴ تا ۵ عدد
پرتقال (پوست کنده) ۲ عدد
برگ منداب مقداری
پیاز قرمز مقداری
گردوی خرد شده (اختیاری) یک چهارم فنجان
سرکه یک چهارم فنجان
روغن زیتون یک چهارم فنجان
خردل خشک یک چهارم قاشق چایخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
در یک شیشه کوچک، تمام این مواد را با هم مخلوط کنید. خردل در این سس باعث ثبات آن میشود.
لبوها را با پوست بپزید. ترجیحا این کار را با جوشاندن آن انجام دهید. به این صورت که لبو را داخل یک قابلمه ریخته و روی آن آب ریخته و اجازه دهید جوش بیاید، بعد باید برای سی دقیقه به آرامی بجوشد تا بتوان چنگال را به راحتی درون آن فرو کرد. همچنین میتوانید لبو را با پوست داخل فویل آلومینیومی بپیچید و برای یک ساعت داخل فر بگذارید (با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت). بعد از پخت لبوها، اجازه دهید به دمای اتاق برسند و بعد پوستشان را جدا کنید. حالا لبوها را به چهار قسمت تقسیم کرده و آنها را داخل یک کاسه بریزید. نیمی از سسی که درست کرده اید را روی آن بریزید.
حالا سالاد را با موادی که گفته ایم درست کنید. اگر میخواهید کمی رنگ به سالادتان اضافه شود، چند تکه پرتقال را به عصاره لبو (داخل کاسهای که لبوها درون آن بوده اند) بریزید. اجازه دهید پرتقال رنگ لبو را جذب کند و از آن برای سالادتان استفاده کنید. حالا باقی مانده سس را روی سالادتان بریزید.
منبع: عصر ایران ۲
انتهای پیام/