به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، بستنی زمستانی طعم خیلی خوب و خاصی داشت. میخواهیم خاطره دوران کودکی را با آموزش بستنی زمستانی برایتان زنده کنیم.
سفیده تخم مرغ ۴ عدد
خاکه قند ۱ لیوان
وانیل ۱ قاشق چایخوری
پودر ژلاتین ۱ و ۱/۲ قاشق
آب ۳ قاشق
نان میکادو یا بیسکوئیت گرد به تعداد لازم
شکلات ذوب شده به مقدار لازم برای روی بستنیها
پودر نارگیل برای تزیین
پودر گردو برای تزیین
سفیدههای تخم مرغ را به کمک همزن برقی خوب هم بزنید تا کاملا کف کند و در ظرف تکان نخورد.
به کمک یک قابلمه پر از آب یک حمام آب جوش تهیه کنید و ظرف سفیده تخم مرغ را درون آن قرار دهید. کم کم خاک قند و وانیل را اضافه کنید و با سفیدهها مخلوط کنید. شکر باید کاملا در سفیده حل شود. سپس آن را از روی حمام بن ماری بردارید.
ظرف دیگری حاضر کنید و ژلاتین را با آب روی بن ماری مخلوط کنید تا شفاف شود.
ژلاتین شفاف را به مخلوط سفیده شکری اضافه کنید و هم بزنید. بیسکوئیتها را حاضر کنید و با قاشق یا قیف از مایع بستنی زمستانی روی آنها بریزید. سپس بستنی زمستانی را درون یخچال قرار دهید تا خنک و سفت شوند.
بعد از اینکه بستنیها سفت شدند، شکلات ذوب شده را حاضر کنید. بستنیهای زمستانی را روی یک سینی قرار دهید و با کمک ملاقه شکلات ذوب شده را روی آنها بریزید و کمی پودر نارگیل و گردو روی روکش بپاشید و دوباره آنها را درون یخچال قرار دهید تا روکش شکلاتی سفت شود.
منبع: وب سایت ایران کوک
انتهای پیام/