
گزارش اولیه سازمان اطلاعات دفاعی آمریکا:
حمله به تاسیسات هستهای ایران تنها چند ماه برنامه هستهای را به تأخیر انداخت
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، با دستور العمل های زیر طرز تهیه لبوی مراکشی را یاد خواهید گرفت.
آماده سازی و پخت لبوی مراکشی: ۱۲۰ دقیقه
لبو متوسط ۱ کیلوگرم
آب ۱.۵ لیتر
پاپریکا ۱ قاشق غذاخوری
شکر ۳۰۰ گرم یا بیشتر
عرق بهار نارنج ۱ فنجان
زیره سبز ۱ قاشق چایخوری
دارچین ۱/۲ قاشق چایخوری
آبلیمو به میزان لازم
پیازچه خرد شده ۶ عدد
نمک ۱ قاشق مرباخوری
لبوها را در قابلمه ریخته و بگذارید بمدت ۱ ساعت بجوشد تا پخته شود.
از آب در آورده و پوست آن را بگیرید.
۱.۵ فنجان از آب آن را درون یک کاسه ریخته و بقیه مواد را اضافه کرده و مخلوط کنید.
لبوها را برش داده و با مواد مخلوط کنید.
به مدت ۱ ساعت در یخچال بگذارید.
منبع: عصر ایران ۲
انتهای پیام/