به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سس نارگیل جایگزین آسیایی خامه فرم گرفته است. این خامه گیاهی فرم گرفته و شیرین را میتوانید روی انواع کیکها و دسرها استفاده نمایید. این دستور پایه را هر آشپز آسیایی باید بلد باشد، چون کاربرد بسیار زیادی دارد.
این دستور شیرینی زیادی ندارد و در صورت تمایل میتوانید شکر بیشتری به آن بیفزایید. اگر نگران چربی و کلسترول خامه فرمی هستید میتوانید سس نارگیل را جایگزین آن کنید. چربی این سس گیاهی بوده و بسیار پایین است و اگر دچار چربی خون یا کلسترول هستید میتوانید با خیال راحت از این سس آسیایی خوشمزه استفاده کنید.
آسیاییها از این سس روی غذا، دسر و شیرینی استفاده میکنند و یکی از سسهای پایهای در آشپزخانههای آن هاست. گیاهی بودن این سس مزیت بسیار مهمی برای آن است.
مواد لازم برای ۱ و سه چهارم لیوان سس نارگیل
شیر نارگیل یک قوطی ۱۹ اونسی معادل ۳۹۲ گرم
نمک یک چهارم قاشق چایخوری
شکر یک سوم لیوان
نشاسته تاپیوکا یا نشاسته ذرت ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه سس نارگیل
۱. قابلمهای را روی حرارت متوسط قرار دهید.
۲. تمام مواد را با هم مخلوط نموده در قابلمه ریخته هم بزنید تا سس گرم شود.
۳. بعد از ۲ دقیقه سس شروع به غلیظ شدن میکند.
۴. به محض این که سس شروع به حباب زدن کردن حرارت را خاموش کرده و یک دقیقه دیگر به هم زدن ادامه دهید.
۵. این سس را میتوانید به صورت گرم یا هم دما با اتاق به همراه دسر مورد علاقه خود سرو نمایید.
نکته: این سس را به مدت ۱ روز میتوانید در دمای اتاق نگهداری کنید، ولی بعد از آن باید حتما در یخچال بماند. مدت نگهداری این سس در یخچل حداکثر یک هفته است.
برای افزایش غلظت سس میتوانید مقدار نشاسته را بیشتر کنید.
منبع: نیک صالحی
انتهای پیام/