به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، سرگرد یونس کرمی گفت: با شیوع بیماری کرونا در کشور و همچنین دیگر کشورهای جهان به طور طبیعی نگرانیهای ذهنی و روانی مردم افزایش یافته که این موضوع نیازمند توجه دقیق و مواجهه موثر با آن است.
او افزود: یکی از مولفههای سلامت روان، قدرت سازگاری با رویدادهای مترقبه و غیرمترقبه زیستی، اجتماعی و روانی است پس باید مردم با حفظ آرامش خود این موضوع را در سطح فردی و خانوادگی مدیریت کنند.
کرمی همچنین با اشاره به ضرورت اجتناب از رفتارهای وسواس گونه و انتخاب شیوهای معقولانه و منطقی در همه ابعاد، گفت: درگیری ذهنی و فکری بیش از حد با این موضوع، باعث کاهش توان روانشناختی و به تبع آن ضعف سیستم ایمنی بدن و در نهایت افزایش احتمال ابتلا خواهد شد.
سرگرد کرمی، همچنین با بیان اینکه لازم است از فاجعه سازی و بیان مکرر نکات منفی و تنش زای این بیماری در جمع خانواده و دیگران خودداری کنیم، گفت: سعی کنیم از فرصتهای پیش رو در راستای آرامش خود و خانواده بهره ببریم.
این مقام انتظامی یادآور شد: با توجه به اینکه شرایط موجود، منجر به افزایش اضطراب افراد مبتلا به اختلالات اضطرابی میشود، توصیه میشود این گروه از مردم، از متخصصان بهداشت روان کمک بگیرند.
او بیان کرد: با توجه به اینکه کودکان در دوره کودکی از تفکر انتزاعی و مفهومی کمتری برخوردار هستند و بیشتر موضوعات را عینی مینگرند، والدین تنها به نکاتی که میتواند زمینههای بهداشتی در ابعاد فیزیکی و روانی کمک کنند اشاره کنند.
سرگرد کرمی در پایان گفت: از آن جایی که بیماریهای روان تنی، نوعی از بیماریهای جسمی هستند که منشا روانی دارند لذا ترس، اضطراب و نگرانی بیش از حد در رابطه با بیماری کرونا ضریب ایمنی بدن را تقلیل داده و افراد را در مقابل شرایط فشار زا، آسیب پذیرتر میکند، پس لازم است با حفظ خونسردی و رفتار هوشمندانه، ضریب ایمنی بدن خود را افزایش دهیم.
انتهای پیام/ز