به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، مینی پیتزای بادمجان در این بخش از آموزش آشپزی طرز تهیه یک فینگرفود خوشمزه و ساده را برای شما عزیزان آماده کرده ایم. شما میتوانید این مواد را با هر چیزی که خودتون دوست دارین جایگزین کنین. با ما همراه باشید.
۱ عدد بادمجان دلمهای بزرگ
۱ پیمانه ذرت
چند برگ ژامبون
۵-۶ عدد قارچ
پنیر پیتزا به مقدار لازم
سس پیتزا یا هر سسی که برای پیتزا استفاده میکنین
مراحل
۳۰ دقیقه
بادمجان دلمهای رو بصورت گرد گرد و با پوست برش میزنیم. سینی فر رو کمی چرب میکنیم و برشهای بادمجان رو میچینیم توی سینی و ۱۰ دقیقه توی فر میذاریم تا یه کمی خشک بشه.
بعد از ۱۰ دقیقه از فر خارج میکنیم و روشون رو سس میزنیم. بعد روش یک یا دو لایه ژامبون میذاریم (اگه ژامبون خیلی نازک بریده شده باشه ۲ لایه بذاریم بهتره). قارچ و ذرت رو روش میذاریم و لایه آخر پنیر پیتزا میریزیم.
دوباره ۱۰ تا ۱۵ دقیقه میذاریم توی فر تا پنیر آب بشه. به همین سادگی است.
منبع: کوکپاد
انتهای پیام/