آرش نجیمی سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی استان اصفهان در گفت و گو با خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
اصفهان، اظهارداشت:از انجایی که این روزها شاهد افزایش آمار مبتلایان به
ویروس کرونا در استان اصفهان هستیم باید توجه داشته باشیم که بهبودیافتگان از این ویروس نیز بسیار امید وار کننده بوده و به همین منظور دانشگاه علوم پزشکی استان برای تسریع در فرایند بهبودی بیماران مبتلا به این ویروس تمامی تسهیلات لازم را در نظر گرفته است.
او افزود:خوشبختانه افزایش آمار
بهبود یافتگان ویروس کرونا در بیمارستانهای تحت پوشش در کاهش شدید ترس و اضطراب افراد جامعه از این ویروس بسیار موثر بوده است.
نجیمی ادامه داد: با توجه به ارائه تسهیلات و تجهیزات لازم پزشکی در بیمارستانهای بیماران کرونایی استان پیش بینی میشود تعداد بهبود یافتگان از این ویروس طی روزهای اینده افزایش یابد.
او اضافه کرد:دانشگاه علوم پزشکی استان از آغاز شیوع ویروس کرونا در استان اصفهان تا کنون اقدامات موثری را در کاهش شیوع این ویروس در سطح جامعه انجام داده است.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی استان اصفهان یاد آور شد:از مهمترین اقدامات صورت گرفته در حوزه ویروس کرونا در استان اصفهان را میتوان به دستورالعمل ها، آموزشهای لازم غیر حضوری کادر پزشکی استان، شناخت و آشنایی با ویروس کرونا برای پرسنل و عموم مردم جامعه، روشهای مقابله با ویروس کرونا، تامین دارو، تهیه تجهیزات لازم پزشکی، اختصاص بیمارستان تحت عنوان بیماران کرونایی، تجهیز کلیه بیمارستانهای استان و نگارش پروتوکولها اشاره داشت.
از مراجعه غیر ضروری به بیمارستان ها خودداری کنید
نجیمی در خصوص مراجعه غیر ضروری افراد مختلف جامعه به بیمارستانهای استان اصفهان ادامه داد:افزایش شیوع ویروس کرونا در کشور و به خصوص در استان اصفهان باعث شده تا تعدادی از افراد جامعه با کوچکترین علائم سرما خوردگی به بیمارستانهای استان مراجعه کنند که این مراجعه غیر ضروری علاوه بر افزایش حجم کاری پرسنل باعث اختلال در نظم و اقدامات کادر پزشکی بیمارستانها خواهد شد.
او اضافه کرد:عدم مراجعه غیر ضروری به بیمارستانهای استان میتواند نقش بسزایی در افزایش خدمات دهی به بیماران کرونایی و در نتیجه بهبودی آنها دارد.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی استان اصفهان یادآور شد:از مهمترین علائم ویروس کرونا تب شدید، سرفه خشک، آبریزش بینی، ضعف بدنی و تنگی نفس است که فرد با مشاهده این علائم در درون بدن خود میتواند با مراجه به نزدیکترین درمانگاه منطقه خود و برسیهای اولیه نسبت به انتقال و بستری شدن در یکی از بیمارستانهای تحت پوشش بیماران کرونایی استان اصفهان اقدام نماید.
نجیمی گفت:از بیمارستانهای تحت پوشش بیماران کرونایی استان میتوان به بیمارستانهای خورشید، عیسی ابن مریم و غرضی اشاره کرد.
او افزود: خوشبختانه در حال حاضر دچار هیچ کمبود تخت و دارویی در بیمارستانهای استان اصفهان نیستیم.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی استان اصفهان در خصوص نحوه نگهداری از یک بیمار کرونایی در منزل گفت:با توجه به بستههای اموزشی که از سوی دانشگاه علوم پزشکی استان اصفهان به بیماران کرونایی در منزل ارائه شده است نخستین گامی که باید برای یک بیمار کرونایی در منزل انجام داد در نظر گرفتن یک فضا یا اتاقی جدا از مکانهای دیگر منزل است که این فرصت را ایجاد میکند تا فرد دور از اطرافیان خانواده مراحل درمان خود را در منزل طی کند.
نجیمی اضافه کرد: فرد کرونایی در که منزل است باید ۱۴ روز در خود قرنطینگی باشد و خوب استراحت کند.
او گفت:از دیگر اقداماتی که باید برای یک بیمار کرونایی در منزل انجام داد رعایت نظافت شخصی و بهداشتی و عدم تماس مستقیم افراد خانواده با فرد بیماراست.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی استان اصفهان ادامه داد: از مهمترین اقدامی که باید برای فرد بیمار کرونایی در منزل انجام داد تعویض و گردش هوای ازاد به داخل فضا یا اتاق فرد بیمار است که این اقدام نقش موثری در کاهش الودگی و انتقال بیماری ایفا میکند.
نجیمی در خصوص روشهای پیشگیری از ویروس کرنا اضافه کرد: از مهمترین روشهای پیشگیری از مبتلا شدن به ویروس کرونا رعایت بهداشت فردی، شست و شوی مکرر دست ها، استراحت مناسب، تقویت سیستم ایمنی بدن، دوری از استری و اضطراب و استفاده از مواد غذایی سالم از جمله سبزیجات تازه است.
او افزود:امید واریم بتوانیم با رعایت نکات لازم بهداشتی نقش مهمی در ریشه کن کردن این ویروس در سطح جامعه استان و کشور داشته باشیم.
انتهای پیام/ی