مسئول بهداشت محیط حرفه‌ای شهرستان مهاباد گفت: رعایت اصول بهداشتی در مورد خرید، نگهداری و مصرف نان را جدی بگیریم.

امینی مسئول بهداشت محیط حرفه‌ای شهرستان مهاباد در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مهاباد، گفت: به منظور مقابله با ویروس کرونا در نانوایی‌ها، متصدیان نانوایی‌ها با رعایت اصول بهداشتی در خرید و نگهداری و مصرف نان توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند.

او افزود: برای کاهش تردد و تا حد امکان هربار تعداد زیادی نان بخیرید و هرگز به نان و سفره دیگران دست نزنید.

امینی با اعلام اینکه یکی از راهکار مقابله با ویروس کرونا رعایت اصول بهداشتی است، اضافه کرد: همیشه نان را درسفره یک بار مصرف یا پارچه تمیز و بعد درکیسه پلاستیکی بگذارید.

مسئول بهداشت محیط حرفه‌ای شهرستان مهاباد اظهار داشت: با توجه به مراحل تهیه، پخت و خرید بهتر است شهروندان نان را آلوده فرض کرده و همیشه برای خارج کردن نان در منزل از دستکش جدید استفاده کنند.

او تاکید کرد: بعد از در آوردن نان آن را در کیسه پلاستیکی و بعد داخل فریزر بگذارید و توجه داشته باشید که سرمای فریزر قادر نیست ویروس کرونا را نابود کند.

امینی ادامه داد: همچنین به علت احتمال آلوده بودن نان، قبل از هر بار استفاده آن را چند ثانیه روی شعله مستقیم گاز (تا حد سوختن دست) داغ کنید و سپس مصرف کنید.

مسئول بهداشت محیط حرفه‌ای شهرستان مهابادگفت: شهروندان در صورت مشاهده هر گونه تخلف مراتب را به شماره ۱۹۹ اطلاع دهند.

انتهای پیام / س خ 

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.