به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، "سیده مریم یکتامقدم" درباره لزوم داشتن امید در زندگی به ویژه در شرایط کنونی اظهار کرد: امید واژهای درونی است که هر فرد با توجه به شرایط زندگی اش میتواند داشته باشد.
وی با بیان اینکه یک زندگی خوب و ایده آل بدون داشتن امید امکانپذیر نیست، افزود: حتی در شرایط سخت، بحرانی و حادِ به وجود آمده در زندگی هر فرد این دقیقا امید است که فرد را به چالش میکشد که هرچه سریعتر بحران به وجود آمده را حل و فصل کند و تمام مهارت حل مسئله اش را به کار گیرد تا دوباره شرایط به حالت عادی برگردد.
یکتامقدم با بیان اینکه راهکارهایی برای افزایش امید به زندگی در چنین شرایط بحرانی وجود دارد، تصریح کرد: با به کارگیری این راهکارها در زندگی فردی میتوانیم با زندگی شادتر و انگیزه بالاتری روزهای سخت را سپری کنیم.
این مشاور مرکز بهداشت با بیان اینکه قدم نخست این است که ایمان داشته باشیم، گفت: این راهکار به معنی ایمان و باور قلبی به این موضوع است که همه چیز در آخر درست میشود و اینکه شک و تردیدها را از خود دور کنید؛ اعتقاد داشته باشید که جدا از هر کیش و آئینی، این خداوند است که کنترل اوضاع و زندگی شما را در دست دارد.
وی با بیان اینکه دعا کردن یکی دیگر از راهکارهای افزایش امید است، افزود: جدا از هر مذهب و آئینی پیوسته دعا کنید و صلاح و خیر همه را در آن دعاها بخواهید و ایمان داشته باشید که دعا شرایط را برمی گرداند.
یکتامقدم اظهار کرد: برای افزایش امید در زندگی اطرافتان را با کسانی که دوستشان دارید و حمایتتان میکنند، پر کنید، زیرا در شرایط سخت هر کسی نیاز به همدلی، مشورت و تشویق اطرافیانش دارد تا او را در این شرایط همراهی کنند.
وی با بیان اینکه راهکار دیگر دادن صدقه و کمک به دیگران است، گفت: کمک، همدلی و ابراز همدردی با دیگران باعث میشود که خودتان را از مرکز توجه دور کنید و با فکر کردن به شرایط دیگران به این درک برسید که اوضاع آنچنان هم بد نیست.
این کارشناس ارشد روانشناسی بالینی بیان کرد: برای خودتان در روزها و ماههای آینده اهدافی کوتاه و سپس بلندمدت مشخص کنید. در نظر داشته باشید که این اهداف باید کاملا واقع بینانه، قابل سنجش، تحت شرایط زمانی مشخص شده و واضح و روشن باشد تا راحتتر به آن دست یابید.
وی تصریح کرد: مراقب سلامتی خود باشید که این مستلزم داشتن خواب کافی، اوقات فراغت، ورزش کردن و تغذیه سالم است.
یکتامقدم بیان کرد: احساسات و افکار روزانه خود را یادداشت کنید و در آخر روز یا هفته ارزیابی کنید که این یادداشت کردن و ارزیابی مجدد نوشته هایتان به شما این امکان را میدهد که آگاهی لازم از شرایط خودتان و دلیل نا امیدی هایتان را یافته و برای رفع هر یک از آنان تلاش بیشتری بکنید.
منبع: ایسنا
انتهای پیام/