ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به دنبال وصل کردن دانشگاه‌ها به کارخانجات تولیدکننده محصولات غذایی است.

دانشگاه‌ها به کارخانجات تولیدکننده محصولات غذایی وصل می شوند؟به گزارش خبرنگار حوزه فناوری گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، یکی از اولویت‌های ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، افزایش کیفیت و کمیت محصولات غذایی است. محصولاتی که سلامتی مردم را نشانه رفته است.

ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای تحقق این هدف به دنبال وصل کردن دانشگاه‌ها به کارخانجات تولیدکننده محصولات غذایی است.

این اتفاق مهم که یکی از راه‌های ورود علم و فناوری به تولیدات غذایی در کشور و افزایش کیفیت این محصولات است به صورت جدی و مستمر ذیل کارگروه ارتباط با صنایع غذایی ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری پیگیری می‌شود.

در این روش قرار است دانشگاه‌های مرتبط با مواد غذایی با کارخانجات تولیدکننده این محصولات مرتبط شوند و از توانمندی متخصصان این حوزه در تولید با کیفیت و زیستی محصولات غذایی بهره ببرند.

قرار بر این است که با روش‌ها و ابزار زیستی کیفیت و کمیت محصولات غذایی تولید شود.


بیشتر بخوانید: تولید دریچه‌ای برای بهبود کارایی سامانه‌های لایه‌نشانی اتمی


برای این کار هم توده‌های زیستی و هم آنزیم‌ها مورد مطالعه قرار می‌گیرند تا با کمک روش‌های زیستی، کیفیت آن‌ها افزایش یابد. این دو ماده به عنوان دو بخش اصلی مورد استفاده در تولید مواد غذایی محسوب می‌شود.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار