به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ،مجید یزدانپناه مدیرکل آموزش و پرورش کرمانشاه از تدارک چند اقدام برای جبران عقبافتادگی درسی دانشآموزان استان در ایام تعطیلی مدارس خبر داد و گفت : یکی از این اقدامات پخش برنامههای آموزشی اختصاصی از صدا و سیمای مرکز استان است.
او گفت : قرارداد ما با شبکه استانی زاگرس ۴۰۰ دقیقه است که مقرر شده با حمایت مالی استانداری به حدود ۸۰۰ دقیقه افزایش پیدا کند.
او با بیان اینکه کرمانشاه نخستین استانی است که دست به این ابتکار زده، گفت: تعدادی از مدرسان زبده که توان ارایه جذاب و مناسب را دارند، انتخاب شده اند و اکنون با همکاری تیم تصویربرداری صدا و سیمای مرکز استان در حال ضبط برنامههای آموزشی در دبیرستان هوشمند ناحیه یک شهر کرمانشاه هستند.
یزدان پناه درباره جزییات جدول پخش این برنامههای آموزشی در شبکه زاگرس گفت: مدت زمان هر قسمت بین ۱۵ تا ۲۰ دقیقه برای هر درس است که به احتمال زیاد پخش آن از روز شنبه ۱۷ اسفند آغاز میشود و روزانه یک یا ۲ برنامه درسی به دانش آموزان ابتدایی و متوسطه ارایه خواهد شد.
او،گفت: دانشآموزانی هم که به هر دلیل امکان یا فرصت دیدن این برنامههای آموزشی را پیدا نکنند، میتوانند از طریق پیام رسانهای داخلی که آدرس آنها به اطلاع والدین میرسد، فیلمهای آموزشی را مشاهده کنند.
شبکه آموزش صدا و سیما نیز از روز دهم اسفند پخش برنامههای درسی دانش آموزان ابتدایی و متوسطه را به صورت سراسری آغاز کرده که جدول پخش آن به صورت روزانه اطلاع رسانی میشود.
مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه گفت: در کنار پخش برنامههای آموزشی از صدا و سیما، یک حرکت سراسری در استان هم آغاز شده که در آن همه معلمان سراسر کرمانشاه اقدام به تهیه فیلم تدریس دروس عقب افتاده میکنند و پس از ضبط آن به وسیله تلفن همراه، این برنامهها را از طریق پیام رسانهای اجتماعی برای دانش آموزان خود ارسال میکنند؛ دانش آموزان هم پس از دیدن فیلم، اشکالات خود را به معلم منتقل و پاسخهای آن را دریافت میکنند.
او درباره آن دسته از دانش آموزانی هم که به شبکههای تلویزیونی یا اینترنت دسترسی ندارند، گفت: تعداد این دانش آموزان محدود است، اما ما برای جبران عقب ماندگی آنها نیز مدرسانی را به این مناطق روستایی و عشایری اعزام میکنیم تا با رعایت اصول بهداشتی و پس از ضدعفونی کلاس ها، اقدام به تشکیل کلاس یک تا ۲ ساعته برای دانش آموزان کنند و این کار به صورت یک روز درمیان تکرار میشود.
یزدان پناه با اشاره به تجربه آموزش از راه دور در جریان زلزله آبان ۱۳۹۶ در استان کرمانشاه گفت: ما در آن سال با کمک خیران ۱۳۵۷ تبلت در اختیار دانش آموزان پیش دانشگاهی زلزله زده قرار دادیم و از راه دور اقدام به آموزش آنها کردیم که این تجربه سبب شده که اکنون زیرساختهای ارائه آموزش از راه دور در مناطق زلزلهزده ما کاملاً مهیا باشد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه از تهیه کتابهای کمک آموزشی برای دانش آموزان استان خبر داد و گفت: این کتابها به زودی به صورت رایگان در اختیار دانش آموزان متوسطه اول و دوم قرار میگیرد و ما در تلاشیم که با کمک نهادهای مختلف سطح توزیع کتابها را تا جای ممکن گستردهتر کنیم.
یزدان پناه گفت: بی شک این استان یکی از موفقترین استانهای کشور در آموزش از راه دور خواهد بود.
انتهای پیام/د