معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان گفت: تا پایان امسال ۵۶ هزار تن گوشت مرغ در مرغداری‌های استان تولید می شود.

تولید ۵۶ هزار تن گوشت مرغ در استان همدانمحمد نظر پور، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان گفت: ما در استان همدان ۵۲۴ واحد پرورش مرغ گوشتی با ظرفیت بیش از ۹ میلیون و ۴۷۰ هزار قطعه مرغ داریم و تا کنون  بیشتر سهمیه تولید گوشت مرغ استان انجام شده است.

او با اشاره به اینکه در استان همدان بیشتر از نیاز مصرفی مردم استان گوشت مرغ تولید می‌شود افزود: روزانه در استان ۱۳۸ تن گوشت مرغ و سالیانه ۵۰ هزار تن گوشت مرغ مصرف می‌شود.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان از افزایش ۴ هزار تنی گوشت مرغ استان در مقایسه با پارسال خبر داد و گفت: گوشت مرغ مازاد استان به استان‌های همجوار صادر می‌شود.

انتهای پیام/ا

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.