رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: استفاده از موادغذایی مناسب از جمله میوه‌ها و سبزی‌ها موجب ارتقای عملکرد سیستم ایمنی بدن می‌شود.

توصیه‌های تغذیه برای پیشگیری از بیماری‌های تنفسی و کرونابه گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، آرزو کاوه ئی، رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: کمبود دریافت موادغذایی و کمبود ویتامین‌هایی مثل A ,C,D و تضعیف سیستم ایمنی بدن احتمال ابتلا به بیماری‌ها را افزایش می‌دهد.

او اضافه کرد: بنابراین برای پیشگیری از ابتلا به بیماری و تقویت سیستم ایمنی بدن مصرف روزانه سه واحد از گروه سبزی‌ها به جز سبزی‌های نشاسته‌ای و حداقل ۲ واحد میوه توصیه می‌شود.

رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان ادامه داد: مصرف روزانه سبزی، میوه و مواد غذایی که دارای ویتامین C هستند موجب تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود.

کاوه ئی مصرف سبزیجاتی نظیر انواع کلم، گل کلم، شلغم، فلفل سبز، فلفل دلمه ای، جعفری، پیازچه و شاهی و مصرف انواع میوه‌ها همچون پرتقال، نارنگی، لیموشیرین، کیوی و گنجاندن مصرف جوانه ماش، گندم و شبدر در رژیم غذایی روزانه را توصیه کرد.

او ادامه داد: مصرف روزانه سبزیجاتی که دارای ویتامین A بوده از جمله سبزی‌های سبز تیره مثل اسفناج، برگ چغندر و برگ‌های سبز تیره، کاهو، هویج و کدوحلوایی سبب تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود.

رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: زنان باردار، سالمندان و بیمارانی که دارو‌های کورتونی مصرف می‌کنند بیشتر در معرض خطر ابتلا به بیماری هستند و لازم است هر روز سبزی یا سالاد همراه با آب لیموترش یا آب نارنج استفاده کنند.

کاوه ئی افزود: این طیف از بانوان از هویج و کدوحلوایی در غذا‌های روزانه استفاده کنند و همراه با غذا پیاز خام به دلیل داشتن ویتامین C مصرف کنند.

او تاکید کرد: بانوان باردار باید از مصرف غذا‌های پرچرب، سوسیس، کالباس و سایر فست فود‌ها و از خوردن مواد غذایی نیم‌پز و غذا‌های که به‌خوبی پخته نشده پرهیز کرده و روزانه از منابع غذایی حاوی پروتئین مثل حبوبات و تخم مرغ استفاده کنند.

رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان بیان کرد: شهروندان از خوردن غذا و مایعات در مکان‌های غیر بهداشتی و نامطمئن خودداری کنند.

کاوه ئی اضافه کرد: اگر علائم سرماخوردگی دارید غذا‌هایی مثل سوپ، آش همراه با آب لیموی تازه و مایعات گرم استفاده کنید و از میوه‌های فصلی که حاوی آنتی اکسیدان هستند مثل انار، پرتقال توسرخ و گریپ فورت مصرف کنید.

انتهای پیام/ب

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.