به گفته کارشناسان با رعایت برخی نکات ساده می‌توان از ابتلا به کرونا پیشگیری کرد و تنها ۱۵ درصد از مبتلایان به این بیماری نیاز به بستری در بیمارستان دارند.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، اطلاعات افراد در مورد فرد مبتلا به کرونا تنها در مواردی مانند بستری فرد بیمار در خانه یا بیمارستان و تحت نظر بودن او نزد پزشک، قرنطیه شدن در محیط خانه، رعایت اصول بهداشت فردی و یا تنها یک شخص به عنوان پرستاری یا مراقبت از بیمار در منزل خلاصه می‌شود.

باید بدانید که تنها ۱۵ درصد از افرادی که بیماری آن‌هاتایید شده نیاز به بستری در بیمارستان‌ها دارند. مهم‌ترین راه برای مقابله با هر بیمار‌ی ویروسی یا غیر ویروسی پیشگیری است. برای پیشگیری از ابتلا به کرونا باید از تردد‌های غیر ضروری پرهیز کرده و راه انتقال این ویروس را با شست و شوی مداوم دست و رعایت بهداشت فردی از بین ببریم.

کرونا این روز‌ها نه تنها موجب گسست ما نشده است بلکه ما را بیش از پیش با هم متحدد کرده است، اتحادی که کمک می‌کند بیشتر مراقب سلامت جمعی خود باشیم تا در نهایت این ویروس ناخوانده را از کشور بیرون کنیم.

مسعود مردانی عضو کمیته کشوری مقابله با آنفلوانزا درباره مواجه با بیمار مبتلا به کرونا، گفت: افراد سعی کنند از ترددهای غیر ضروری در سطح شهرها خودداری کرده و در منزل استراحت کنند. تمام اعضای خانواده باید حوله و وسایل شخصی را از یکدیگر جدا کرده و در صورت احساس تب از داروی استامینوفن و هنگام بروز سرفه از شربت سرفه استفاده کنند. اما اگر تب و سرفه افراد بیش از ۵ روز طول کشید حتما باید به پزشک مراجعه شود.


بیشتر بخوانید: ویروس کرونا؛ مبتلایان به بیماری‌های مزمن چگونه از خود در برابر کرونا محافظت کنند؟


این عضو کمیته کشوری مقابله با آنفلوانزا تصریح کرد: ادامه پیدا کردن تب، همراهی سرفه با تنگی نفس هنگام قدم زدن و کاهش سطح اشباع اکسیژن خون از علائم ابتلا به ویروس کروناست.

توصیه‌های مراقبتی در برابر کرونا

مردانی ادامه داد: آداب تنفسی باید رعایت شوند؛ برای مثال هنگام عطسه یا سرفه باید از دستمال کاغذی یک بار مصرف استفاده کرده و پس از انجام این کار آن را در یک سطل زباله دربسته انداخته و سپس دستان خود را با آب و صابون شستشو دهید.


بیشتر بخوانید: ویروس کرونا؛ توصیه‌های بهداشتی در مورد پیشگیری از کرونا در سفر


عضو کمیته کشوری مقابله با آنفلوانزا درباره راه‌های انتقال ویروس کرونا، گفت: عمده راه‌های انتقال ویروس کرونا از طریق تماس آلوده دست با چشم، بینی و دهان منتقل می‌شود که انجام چنین کاری جایز نیست.

مواد غذایی که برای پیشگیری از کرونا باید مصرف شوند

محمد تقی انوشه متخصص تغذیه و رژیم درمانی درباره رعایت الگوی غذایی برای جلوگیری از ابتلا به کرونا، گفت: مصرف پروتئین‌های موجود در مواد غذایی مانند: گوشت، مرغ، ماهی، تخم مرغ، شیر و حبوبات برای تقویت سیستم ایمنی بدن و پیشگیری از ابتلا به کرونا مفید است.

او افزود: استرس عامل مخربی برای تضعیف سیستم ایمنی بدن است و با قرار نگرفتن در این جو باید به صورت منطقی و درست با این قضیه برخورد کنیم.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۲۱ ۰۸ اسفند ۱۳۹۸
بايد علاوه بر دست صورت رو هم مرتب ژل ضد عفوني زد چون دستمال كه ميكشيم كروناهاي روي صورت رو ميماليم توي چشم و بینی
آخرین اخبار