یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی درباره مصرف انواع لبنیات در روزهای کرونایی توضیح داد.

خدیجه رحمانی، متخصص تغذیه و رزیم درمانی در گفت‌وگو با خبرنگار  حوزه کلینیک گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: بدن انسان قادر به ساخت اسید‌های چرب اشباع است و  اسید‌های چرب غیر اشباع نیز که  از طریق مصرف مواد غذایی دریافت می‌شود.

او تصریح کرد: افراد لزومی به دریافت چربی‌های غیر اشباع ندارند؛ و معمولا چربی‌های اشباع از منابعی حیوانی مانند شیر، گوشت قرمز و سایر لبنیات جذب می‌شود؛  با توجه به این که بدن نیازی به این نوع چربی ندارد پس مصرف این مواد غذایی ضرورتی ندارد، افزایش چربی‌های اشباع شده در بدن باعث افزایش وزن و بروز برخی از سرطان‌ها می شود.

او ادامه داد:افراد  با مصرف لبنیات کم چرب و گوشت قرمز بدون چربی یا همان لخم چربی مورد نیاز بدن را تامین می‌کنند پس نیازی به مصرف چربی‌های غیر اشباع نیست؛ همچنین گوشت لخم دارای ۴ درصد چربی است، بنابراین نیازی به مصرف بیش از حد این مواد غذایی نیست. لبنبات پر چرب مصرف نکنید!

 

او بیان کرد:افراد می‌توانند با جایگزین کردن گوشت سفید به جای گوشت قرمز و استفاده از لبنیات کم چرب کمک فراوانی به سلامتی افراد داشته باشد.


بیشتر بخوانید:کدام خوراکی چربی بدن را کاهش می‌دهد؟


این متخصص تغذیه و رژیم درمانی با تاکید به این که این روز‌ها افراد مبتلا به کرونا در حال افزایش هستند افزود:افراد باید تمام عوامل آلوده کننده بدن اعم از ویروس‌ها و باکتری‌ها، چربی‌های اشباع که نه تنها مفید نیست بلکه برای بدن مضر است؛ و منشا بروز برخی بیماری‌ها و سرطان‌ها نیز است،  از بدن دور کنند.

رحمانی ادامه داد: در این شرایطی افراد باید مواد غذایی که باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شوند را مصرف کنند؛ تا بدن بتواند با این ویروس مقابله کند.
انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار