معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی استفاده از منابع غذایی حاوی ویتامین‌های مختلف را بهترین راهکار افزایش مقاومت بدن در مقابله با ویروس کرونا دانست.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ،   افشین دلشاد گفت : جعفری، گیاه خردل، پیاز، کلم فندقی، شلغم، اسفناج، مارچوبه، بروکلی، خیار، کلم، توت فرنگی، جگر، مرغ و گل کلم از منابع غذایی ویتامین k است.

او غذا‌هایی نظیر فلفل قرمز و سبز، کشمش سیاه، کیوی، پرتقال، توت فرنگی، بروکلی، جعفری، آناناس، گریپ فروت، گل کلم، انبه و کلم بروکلی را منابع غذایی سرشار از ویتامین C ذکر کرد.

دلشاد درخصوص منابع غذایی ویتامین B خاطرنشان کرد: گوشت سینه بوقلمون و مرغ، گوشت گوساله، ماهی تن، دانه‌های آفتابگردان، دانه‌های کنجد، نخود سبز و لوبیا چیتی است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی به استفاده ماهی هالیبوت، ماهی کپور، ماهی سالمون، انواع قزل آلاها، ساردین، روغن کبد ماهی، تخم مرغ و شیر به منظور تامین ویتامین D۳ بدن اشاره کرد.

دلشاد در ادامه سخنان خود مواد غذایی حاوی ویتامین‌های گروه A را شامل سیب زمینی شیرین، کلم بزرگ، هویج، اسفناج، جگر گاو، کاهو، کره، تخم مرغ، کدو حلوایی، بروکلی، زردآلو، طالبی، انبه، فلفل قرمز و تن ماهی عنوان کرد.

او یادآور شد: اسفناج، بروکلی، مارچوبه، لوبیا چشم بلبلی، جگر گاو، کلم، لوبیا قرمز، آوکادو، کاهو و پرتقال سرشار از ویتامین‌های گروه B۹ است.

این مسئول به منظور تامین ویتامین E مورد نیاز بدن، استفاده از مواد غذایی مانند فندق، بادام، دانه‌های آفتاب گردان، انبه، بروکلی، اسفناج، کدو، فلفل دلمه ای، زیتون، کلم برگ، چغندر برگ، گوجه فرنگی و کیوی را توصیه کرد.

انتهای پیام/ه

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.