علی دولو، مدیر شیلات سازمان جهاد کشاورزی استان همدان در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان با بیان اینکه استان همدان یکی از قطبهای شیلات در کشور است، بیان داشت: پارسال نیز در استان همدان ۵ هزار و ۹۶۰ تن ماهی شامل قزل آلا، کپور، ماهیان سردآبی و گرم آبی تولید شد.
او افزود: استان همدان در زمینه تولید ماهیان سردآبی رتبه یازدهم و در زمینه تولید ماهیان گرم آبی و زینتی رتبه دوازدهم را در سطح کشور در سال ۹۷ به خود اختصاص داده است.
دولو با اشاره به وجود بیش از یک هزار مزرعه و استخر دو منظوره تکثیر و پرورش انواع ماهی در استان یادآور شد: پارسال نیز در بحث ماهیان زینتی ۵۹ واحد داشتیم که ۴ میلیون و ۲۰۰ هزار تن ماهیهای زینتی تکثیر و پرورش یافتند و عرضه بازار شدند.
مدیر شیلات همدان ادامه داد: امسال هم پیش بینی میشود این رقم به ۴ میلیون و ۳۰۰ هزار تن برسد.
علی دولو به پرورش زالوی طبی در استان نیز اشاره کرد و افزود: پارسال ۲۵۰ هزار قطعه در دو واحد استان تولید شد و امسال پیش بینی تولید ۴۰۰ هزار قطعه را کرده ایم.
او اظهار کرد: استان همدان در زمینه تولید تخم چشم زده و بچه ماهی قزلآلا از استانهای پیشرو در کشور است به گونهای که در این زمینه در بین ۳ استان برتر کشور قرار دارد.
این مسئول در ادامه با تأکید بر اینکه بخش شیلات دارای ظرفیت عظیمی برای توسعه و ایجاد اشتغال در استان را داراست، گفت: پارسال برای هزار و ۳۵ نفر اشتغال زایی شد که امسال هم پیش بینی ایجاد اشتغال برای ۳۵ تا ۴۰ نفر نیز وجود دارد.
علی دولو همچنین به سرانه مصرف ماهی در استان اشاره کرد و افزود: سرانه مصرف ماهی تا پایان سال ۹۷ هفت و نیم کیلوگرم بوده که امسال پیش بینی ۷.۷ کیلوگرم را داریم.
او اضافه کرد: به همین منظور کلاسهای رایگان روشهای آموزش طبخ آبزیان را با حضور مربیان آموزش دیده و مجرب به شکل گروهی در مناطق مختلف استان برگزار کرده ایم که برگزاری این کلاسها در افزایش سرانه مصرف ماهی در استان تأثیرگذار بوده است.
انتهای پیام/ د