محققان می‌گویند با ترکیب زغال اخته و مرکبات می‌توان جلوی تاثیرگذاری انواع ویروس‌ها را در موادغذایی و میوه‌های تازه گرفت و سلامت و کیفیت آن‌ها را حفظ کرد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پژوهشگران با استفاده از زغال اخته و برخی مرکبات یک پوشش محافظ را تولید کرده‌اند که جلوی نفوذ ویروس‌ها را به درون میوه‌های تازه می‌گیرد و حفظ آن‌ها را برای مدت طولانی ممکن می‌کند.

ویروس‌هایی که این پوشش محافظ با آن‌ها مقابله می‌کند، معمولا با مصرف سریع آب موجود در میوه‌های مختلف باعث پلاسیده شدن و غیرقابل مصرف شدن میوه‌ها می‌شوند.

تا به امروز برای نابودی این ویروس‌ها از روش‌هایی همچون تاباندن اشعه گاما یا اشعه ایکس استفاده می‌شد. اما با این کار بسیاری مواد باکیفیت مطلوب در میوه‌ها نیز حذف می‌شد. روش جدید که توسط محققان کانادایی ابداع شده موجب می‌شود تا ضمن حفظ ارزش غذایی میوه‌ها و محصولات غذایی تنها از فعالیت مخرب برخی ویروس‌ها در آن‌ها جلوگیری شود.

این پوشش هم مانند یک روکش لاستیکی قابل استفاده است و هم می‌توان آن را با اسپری بر روی سطح میوه مورد نظر پاشاند. البته برای تجاری سازی این محصول هنوز راه درازی در پیش است.

منبع: فارس

انتهای پیام/

برچسب ها: ویروس ، مرکبات
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار