به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، نادر فلاحی، مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل امروز در حاشیه مسابقه غذاهای سنتی که در قالب سلسله جشنواره های زمستان بیدار برگزار شد، گفت: لازم است تنوع غذایی مراکز گردشگری استان اردبیل جهت ارایه خدمات بهتر به گردشگران و مسافران افزایش یابد.
او با اشاره به تنوع غذایی بالای اردبیل با توجه به اقلیم متنوع استان از شمال تا جنوب، افزود: این تنوع غذایی پتانسیل بسیار خوبی در ایجاد رضایتمندی بین گردشگران و مسافران و جاذبهای تاثیرگذار در جذب گردشگر است.
مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل با اشاره به انعقاد تفاهم نامه همکاری با میراث فرهنگی استان گیلان برای برگزاری جشنواره «شکم_گردی» در دو استان، گفت: برگزاری جشنوارههای مشترک میتواند در معرفی هرچه بهتر ظرفیتهای گردشگری غذای دو استان در سطح ملی و بین المللی موثر باشد.
فلاحی با اشاره به اهمیت توجه رستورانهای بین راهی به این موضوع، افزود: رستورانها و مراکز گردشگری که تنوع غذایی و سرو غذاهای سنتی را در دستور کار خود قرار دهند مورد تشویق قرار خواهند گرفت.
او با اشاره به برگزاری مسابقه غذاهای سنتی، گفت: هدف اصلی این جشنوارهها معرفی غذاهای سنتی استان اردبیل برای پخت و سرو در رستورانها و مراکز گردشگری است.
انتهای پیام/ع