معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل به ضرورت تعریف محور گردشگری غذا در شمال و شمال غرب کشور تاکید کرد و گفت: این استان آماده تعریف تور‌های بین استانی است.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، صغری فرشی، معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل امروز در حاشیه جلسه کمیسیون راهنمایان گردشگری گفت: تعریف این محور می‌تواند فرصت جدید و جذابی برای گردشگران علاقه مند به غذاهای بومی محلی فراهم سازد.

او افزود: به عنوان مثال می‌توان از رشت به عنوان شهر خلاق غذا تا اردبیل و استان های شمال غرب کشور محوری تعریف و بسته‌های سفر نیز پیش بینی کرد.

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان گفت: انتظار می‌رود آژانس های مسافرتی نیز نسبت به این مهم توجه داشته و نسبت به تعریف جاذبه‌های جدید برای گردشگران خود اقدام کنند.

فرشی افزود: با توجه به غذاهای متنوع در استان اردبیل تدوین اطلس گردشگری غذا در دستور کار است و می‌توان گردشگری غذا را به عنوان یکی از جاذبه‌های جدید و جذاب برای این استان در تورهای گردشگری در نظر گرفت.

انتهای پیام/ع

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.