به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، صغری فرشی، معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل امروز در حاشیه جلسه کمیسیون راهنمایان گردشگری گفت: تعریف این محور میتواند فرصت جدید و جذابی برای گردشگران علاقه مند به غذاهای بومی محلی فراهم سازد.
او افزود: به عنوان مثال میتوان از رشت به عنوان شهر خلاق غذا تا اردبیل و استان های شمال غرب کشور محوری تعریف و بستههای سفر نیز پیش بینی کرد.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان گفت: انتظار میرود آژانس های مسافرتی نیز نسبت به این مهم توجه داشته و نسبت به تعریف جاذبههای جدید برای گردشگران خود اقدام کنند.
فرشی افزود: با توجه به غذاهای متنوع در استان اردبیل تدوین اطلس گردشگری غذا در دستور کار است و میتوان گردشگری غذا را به عنوان یکی از جاذبههای جدید و جذاب برای این استان در تورهای گردشگری در نظر گرفت.
انتهای پیام/ع