معاون اقتصادی استانداری کرمانشاه،گفت : رویداد بین المللی گردشگری روستایی کرمانشاه ۲۰۲۰ فرصتی است که می‌توان با برنامه ریزی، بیشترین بهره اقتصادی و اشتغال را برای استان از آن برد.

به  گزارش   گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه،هدایت حاتمی معاون اقتصادی استانداری کرمانشاه بااشاره به برنامه ریزی‌های صورت گرفته برای برگزاری رویداد گردشگری کرمانشاه ۲۰۲۰، گفت : باید تلاش کنیم تا بیشترین بهره اقتصادی و اشتغال را از این رویداد بزرگ برای استان ببریم و بتوانیم سرمایه گذار جذب کنیم، سرمایه گذاری شکل دهیم و ایجاد اشتغال کنیم.

او با تاکید براینکه این رویداد باید رونق گسترده گردشگری کرمانشاه را به دنبال داشته باشد، گفت : پس از برگزاری رویداد کرمانشاه ۲۰۲۰ باید حوزه گردشگری استان روی ریل افتاده باشد.

معاون استانداری کرمانشاه گفت: تا زمان برگزاری رویداد کرمانشاه ۲۰۲۰ باید زنجیره ارزش صنعت گردشگری را در استان راه اندازی کنیم، به شکلی که صنایع دستی و خدمات گردشگری در این زنجیره به هم وصل باشند و از طریق آن‌ها درآمدزایی خوبی برای استان داشته باشیم.

او برلزوم افزایش آموزش فعالین حوزه گردشگری استان به فاصله یک سال مانده تا رویداد کرمانشاه ۲۰۲۰ هم تاکید کرد و گفت: باید در این فاصله زمانی بتوانیم برای کارکنان هتل‌ها، رستوران‌ها، اصناف و حتی مردم آموزش‌های گردشگری و برخورد با گردشگران را داشته باشیم.

معاون استانداری کرمانشاه به در پیش بودن همایش سرمایه گذاری گردشگری کرمانشاه در اسفند ماه هم اشاره کرد و گفت: در این همایش که مقدمه‌ای برای رویداد کرمانشاه ۲۰۲۰ است، باید تلاش شود تا فرصت‌های سرمایه گذاری حوزه گردشگری استان که اکنون چندان به سرمایه گذاران معرفی نشده را بشناسانیم و برای آن‌ها سرمایه گذار جذب کنیم.

او گفت: در این راستا لکه‌های سرمایه گذاری حوزه گردشگری استان را تا زمان برگزاری این همایش باید استخراج کرده و در قالب یک کتابچه به سرمایه گذاران ارائه دهیم.

حاتمی از اعلام آمادگی استان برای پرداخت تسهیلات در حوزه گردشگری به سرمایه گذاران خبرداد و گفت: با توجه به اولویتی که در یکی دو سال اخیر به حوزه گردشگری استان داده‌ایم، در بخش پرداخت تسهیلات هم برای این بخش سقفی قرار نداده‌ایم تا سرمایه گذاران بتوانند تسهیلات مناسبی برای رونق گردشگری استان دریافت کنند.

او خواستار توجه به ظرفیت‌های گردشگری برخی مناطق حفاظت شده استان شد و گفت: چالابه، قراویز و بوزین و مرخیل از جمله مناطق حفاظت شده استان هستند که ظرفیت‌های فوق العاده‌ای در بحث گردشگری دارند که تاکنون توجه چندانی به آن‌ها نشده، لذا استفاده از ظرفیت گردشگری این مناطق هم باید در دستور کار قرارگیرد .

 

 

انتهای پیام/د

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.