دعوت جمعیت ایثارگران از مردم برای حضور در انتخابات

جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی با صدور بیانیه‌ای از آحاد مردم برای شرکت در انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی دعوت کرد.

به گزارش حوزه احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی با صدور بیانیه‌ای از آحاد مردم برای شرکت در انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی دعوت کرد.

متن بیانیه به شرح ذیل است:

«وَ أَطیعُوا اللَّهَ وَ رَسُولَهُ وَ لا تَنازَعُوا فَتَفْشَلُوا وَ تَذْهَبَ ریحُکُمْ وَ اصْبِرُوا إِنَّ اللَّهَ مَعَ الصَّابِرینَ» (الأنفال:۴۶)

کمتر از یک هفته دیگر تا انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی باقی مانده است. در همین رابطه ذکر چند نکته لازم و ضروری است:

۱- انتخابات نماد جمهوریت نظام

انتخابات‌های گوناگونی که در طول ۴ دهه عمر پربرکت نظام جمهوری اسلامی برگزار شده است نماد جمهوریت نظام و نشان دهنده اعتماد مردم به اصل و کلیت نظام فارغ از تمامی اشکالات و نارضایتی‌هایی که نسبت به ساختارها، قوانین و مسئولان مختلف وجود دارد می‌باشد. هر انتخاباتی را می‌توان به منزله رفراندومی مجدد در تایید نظام مقدس اسلامی محسوب کرد. از این رو هر چه انتخابات‌ها پرشورتر و با مشارکت بیشتری انجام شود؛ نشان دهنده اعتماد بیشتر مردم به نظام اسلامی خواهد بود.

۲- مشارکت حداکثری و گسترده در انتخابات ضامن بقاء نظام اسلامی و دلسردکننده دشمنان

به همین خاطر دشمنان قسم خورده نظام اسلامی و استکبار جهانی و در راس آن‌ها آمریکای جنایتکار نیز همواره بر طبل تحریم انتخابات می‌کوبند تا مردم عزیز را نسبت به نظام دلزده و سرد کنند تا از این طریق جمهوریت نظام صدمه ببیند. از این رو مشارکت گسترده و حداکثری مردم در انتخابات علاوه بر آنکه ضامن بقاء و تضمین کننده جمهوریت نظام می‌باشد؛ مشت محکمی نیز بر این تبلیغات گسترده از سوی دشمنان و دلسرد کننده آن‌ها نسبت به سیاست‌های خود در رابطه با نظام جمهوری اسلامی و مردم عزیز ایران می‌باشد.

۳- وضعیت حال حاضر کشور؛ دولت و مجلس ناکارآمد مسبب بروز مشکلات

وضعیت حال حاضر کشور در برخی ابعاد و زمینه ها، دارای مشکلاتی است. وضعیت اقتصادی و معیشتی مردم در سطح مطلوب و قابل قبولی قرار ندارد. در عرصه سیاست خارجی نیز که تمامی امید‌ها به برجام بسته شده بود، پس از آنکه آمریکا از برجام خارج شد، در این عرصه نیز برخی سیاست‌ها با شکست مواجه شد. البته وجود داشتن مشکلات به معنی راه حل نداشتن آن‌ها نیست. چرا که عمده این مشکلات بخاطر عملکردها، سیاست‌های غلط و ناکارآمدی دولت و مجلس فعلی می‌باشد؛ لذا با روی کار آمدن مجلسی قوی و کارآمد و إنشاءالله دولتی انقلابی و کارآمد در ۱۴۰۰، این مشکلات نیز به حول و قوه الهی به تدریج حل و فصل خواهد شد.

۴- فعالیت‌های مختلف احزاب و جریانات سیاسی کشور در زمینه انتخابات

احزاب و جریانات سیاسی مختلف کشور از ماه‌ها قبل وارد مباحث انتخاباتی شده و رایزنی‌ها و جلسات خویش را پیرامون بحث انتخابات تشکیل داده اند تا برنامه‌های مدنظرشان را برای انتخابات تدوین و ساز و کار‌های حضور فعالانه خویش در عرصه انتخابات را مشخص کنند و نهایتاً نیز به تعیین نامزد‌های مد نظر و مورد حمایت خویش بپردازند.

۵- وضعیت نیرو‌ها و احزاب انقلابی در انتخابات پیش رو

نیرو‌های انقلاب و احزاب و جمعیت‌های انقلابی نیز از دو سال گذشته جلسات خویش را پیرامون امر انتخابات و راهکار برون رفت از وضعیت حال حاضر کشور که در برخی زمینه‌ها دچار مشکلات و معضلاتی می‌باشد؛ مانند عرصه اقتصاد تشکیل دادند. این جلسات در ابتدا به ریاست آیت الله رئیسی با حضور تقریباً تمامی احزاب و نیرو‌های انقلابی تشکیل می‌شد و پس از انتصاب وی به سمت ریاست قوه قضائیه، توسط چهره‌های دیگر ادامه یافت.

این شورا که امروز ما آن را با نام «شورای ائتلاف نیرو‌های انقلاب» می‌شناسیم؛ از ماه‌ها قبل بطور جدی وارد فاز انتخاباتی شده و به تعیین ساز و کار‌های انتخاباتی و تدوین برنامه و انتخاب شعار جهت ورود به عرصه انتخابات پرداخت؛ و در نهایت پس از تدوین برنامه‌ها و مشخص شدن ساز و کار‌های کلی، در یک ساختار پایین به بالا به انتخاب نامزد‌های مورد حمایت خویش در حوزه‌های انتخابیه در سراسر کشور همت گمارد.

۶- ساز و کار رسیدن به فهرست ۳۰ نفره در تهران

در حوزه انتخابیه تهران، ابتدا از بین تمامی افرادی که جهت شرکت در انتخابات مجلس از حوزه تهران نام نویسی کرده بودند؛ به گزینش نیرو‌های انقلابی و حزب اللهی همت گمارد و از بین آن‌ها با بررسی‌های دقیق و مصاحبه‌های مختلف علمی و سیاسی و تحقیقات مختلف نهایتاً به لیستی ۱۵۹ نفره رسید؛ که از این لیست به انتخاب مجمع عمومی تهران که متشکل از نمایندگان احزاب مختلف انقلاب، نمایندگان اقشار مختلف جامعه و معتمدین سطح شهر از مناطق و محلات مختلف بودند و تعداد اعضاء این مجمع بالغ بر ۸۰۰۰ نفر بود؛ ۹۰ نفر نهایتاً وارد مرحله بعد شده و در این مرحله از بین این ۹۰ نفر؛ توسط شورای مرکزی ائتلاف که متشکل از بالغ بر ۳۰ نفر از اعضاء اولیه ائتلاف و برخی اعضاء مجمع عمومی تهران بوده است؛ لیست ۳۰ نفره نهایی جهت معرفی به مردم عزیز و انقلابی تهران بزرگ انتخاب شدند.

۷- لزوم حفظ وحدت در امر انتخابات و پرهیز و از تفرقه و تشتت

طبعاً اگر هر یک از شرکت کنندگان در مباحث و نظرسنجی‌ها به تنهایی بخواهد یک لیست ۳۰ نفره از داوطلبانی که از نظر خودش اصلح هستند؛ را انتخاب کند این لیست با لیست نهایی شورای ائتلاف تفاوت‌هایی خواهد داشت چرا که نظرات، سلایق و شاخص‌های افراد با یکدیگر تفاوت دارند. اما خروجی نهایی این لیست ۳۰ نفره حاصل صد‌ها و بل هزاران ساعت جلسه، بحث و گفتگو میان احزاب و چهره‌های مختلف و حاصل خرد جمعی تقریباً تمامی احزاب و جریانات انقلابی است؛ از این رو نباید به دلایلی مانند اینکه ما با برخی از اعضاء لیست موافق نیستیم یا باور به اینکه افرادی اصلح‌تر از این افراد نیز وجود دارند و ... از رای دادن به تمامی افراد لیست شانه خالی کرد.
تاکید بر سلیقه شخصی بجای توجه به خرد جمعی، می‌تواند نیرو‌های انقلابی را دچار تشتت و تفرقه ساخته و خدایی نکرده موجب این شود که افراد غیر انقلابی، لیبرال، وابسته به غرب و ... بر سر کار آیند و اوضاع برخی مجالس گذاشته مانند مجلس ششم تکرار شود.

۸- تقاضای انصراف دادن نامزد‌های جریان انقلابی که در لیست نهایی ۳۰ نفره قرار نگرفتند

برادران، خواهران و مومنینی که ابتدا در لیست ۱۵۹ نفره یا در مرحله بعد در لیست ۹۰ نفره قرار گرفتند؛ اما وارد لیست نهایی ۳۰ نفره نشدند؛ ضمن تشکر و قدردانی از زحماتشان و اینکه اجرشان قطعاً در درگاه الهی بدلیل انجام تکلیف خویش و ادای دین نسبت به انقلاب و نظام اسلامی محفوظ خواهد بود؛ تقاضای برادرانه و اکید می‌کنیم با انصراف و کناره گیری خویش به نفع شورای ائتلاف، کار را تکمیل و به وحدت جریانات و نیرو‌های انقلابی بیش از پیش کمک نمایند.

در پایان جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی ضمن دعوت از تمامی مردم عزیز ایران اسلامی به حضور گسترده و پرشور پای صندوق‌های رای که نابودکننده امید‌های واهی دشمنان اسلام و نظام اسلامی است؛ از تمامی نیرو‌های انقلاب و افرادی که دل در گرو انقلاب و آرمان‌های انقلاب دارند؛ دعوت می‌شود با رای دادن به تمامی ۳۰ نفر لیست نهایی شورای ائتلاف، زمینه تشکیل مجلسی قوی، انقلابی و کارآمد را فراهم کنند تا مسیر نیل به تعالی و آرمان‌های انقلاب و سیاست‌های رهبری معظم انقلاب اسلامی بویژه سیاست‌های بیانیه گام دوم انقلاب که هم اکنون در آغازین سال‌های شروع آن‌ها قرار داریم؛ بیش از پیش فراهم آید.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار