به گزارش خبرنگار حوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر چند روزی است که به پایان رسیده، اما حواشی آن همچنان ادامه دارد.غیبت عوامل فیلم روز صفر در روز اختتامیه صدای اعتراض همگان حتی هیات داوران بخش نگاه نو را درآورده است.
هیئت داوران بخش «نگاه نو» جشنواره فیلم فجر، با انگیزه عبور سریعتر از حواشی تلخ و شیرین مراسم اختتامیه ٣٨مین دوره از این جشنواره، به اتفاق آرا تصمیم گرفت سیمرغ بلورینِ بهترین فیلم اول جشنواره را به دبیر جشنواره، آقای دکتر ابراهیم داروغه زاده، تحویل دهد و صرفاً توصیه کند که این جایزه ارزشمند، بعد از عذرخواهی رسمی جناب آقای سعید ملکان، به خاطر رفتار غیر حرفهای شان با جشنواره فیلم فجر -که عملاً زمینه نمایش تواناییهای کلیه عوامل فیلم «روز صفر» و معرفی شخص وی بهعنوان یک کارگردان جدید را فراهم ساخت- به ایشان اهدا شود؛ که این اعتراض از سوی داروغه زاده دبیر جشنواره بیپاسخ نمانده است.
داروغهزاده در برنامه نقدسینما گفت: رأی داور نهایی است ممکن است جوایز نقدی را پرداخت نکنند یا درباره سیمرغ بگویند تا نامهای نوشته نشود و رسماً عذرخواهی نکند، سیمرغ داده نمیشود، اما تغییر رأی درست نیست.
اما یکی دیگر از اتفاقات انتخاب نشدن جواد عزتی است که برخی رسانهها معتقدند سعید راد مانع این انتخاب بوده است.
سعید راد پیش از این سابقه گفتگو علیه جواد عزتی و رضا عطاران را دارد و بازی این دو را در «هزارپا» را تهوع آور دانسته بود و در خبر این رسانه هم اعلام شده بود سعید راد عزتی را یک بازیگر کمدیهای مبتذل میدانسته و مخالفتش با جایزه او به این دلیل بوده است.
محمدمهدی عسگرپور (عضو هیات داوران) به سوال حمیدرضا مدقق مجری شبکه خبر درباره این خبر عجیب بود و عسگرپور در این مورد گفت: «آیا ما آنجا گزارشگر داشتیم که میتوانسته به راحتی گزارش بدهد؟ اگر من بخواهم این یک مورد را باز کنم باید فضای داوری با اجزایش باز بشود که در این صورت باید همه داوران حضور داشته باشند، چون ممکن است من نکتهای را از زاویه دید خودم گفته باشم که اتفاقا آقای راد و بقیه عزیزان در ارزیابی خودشان نکته دیگری داشته باشند»
پیگیریهای ما از سعید راد به اینجا ختم شد که تمایلی ندارد در این باره صحبتی کند.
ما همچنان منتظر شگفتیهای دیگر از سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر هستیم.
انتهای پیام/
باید اسم اون رو عوض کنن و بگن جشنواره مد و لباس
ارتباطی بین این جشنواره و دهه فجر وجود نداره.
حد و مرز و معیاری برای پوشش مرد و زن در این جشنواره نداریم.
داوری غیر شفاف و پر از ابهامه.
همه طلبکار و معترضند.
خاصیتش برای آینده سینمای ایران،معلوم نیست.
من جشنواره عمار رو ترجیح میدم،چون تکلیفش با خودش روشنه،فقط باید کیفیتش بالا بره و از حالت شعاری بیرون بیاد.
هر دو باید عذر خواهی کنن