حریرچی گفت: وزارت بهداشت از ۶۰۰ طرح پژوهشی با اعتباری حدود ۱۲ میلیارد تومان حمایت می‌کند.

ایرج حریرچی معاون کل وزارت بهداشت در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: در حال حاضر ۱۸ هزار عضو هیئت علمی در مراکز دولتی و ۲ هزار نفر در بخش‌های غیردولتی مسئول تربیت نیروی متخصص در سراسر کشور هستند و دانشجویان ما در ۲۵۰ بیمارستان آموزشی آموزش‌های لازم را برای کسب تجربه و ورود به مراکز بهداشتی – درمانی جهت ارائه خدمات به بیماران کسب می‌کنند.

معاون کل وزارت بهداشت تأکید کرد: در حال حاضر بیش از ۱۸۰ انجمن علمی در حوزه پزشکی در سراسر کشور داریم و ۹۰۰ رشته محل کاردانی و کارشناسی علوم پزشکی در سراسر ایران مستقر هستند و امروزه ۶۴ رشته محل دکترای عمومی و ۶۴۴ رشته محل کارشناسی ارشد علوم پزشکی همچنین ۳۹۵ رشته محل دکترای تخصصی و ۱۳۰ فوق تخصص و فلوشیپ در دانشگاه‌های علوم پزشکی وجود دارد.

حدود ۲۳ حیطه اولویت‌دار ملی در عرصه سلامت شناسایی شده است

او با اشاره به کسب مرجعیت علمی تأکید کرد: یکی از اولویت‌های وزارت بهداشت ایجاد مرجعیت علمی در حوزه پزشکی است که در این زمینه در حدود ۲۳ حیطه اولویت‌دار ملی در عرصه سلامت شناسایی شده است و در این میان ظرفیت و پتانسیل هر یک از مراکز آموزشی و دانشگاهی در سراسر ایران بررسی و شناخته شده است.

حریرچی افزود: از دیگر اقدامات وزارت بهداشت واسپاری موضوعات اولویت‌دار ملی است که این کار متناسب با پتانسیل مناطق آمایشی و دانشگاه‌های علوم پزشکی انجام می‌شود.

او بیان کرد: مرکز ملی راهبردی آموزش پزشکی در کشور راه‌اندازی شده است و در حال حاضر بیش از ۶۰۰ طرح پژوهشی با اعتباری حدود ۱۲ میلیارد تومان حمایت می‌شود.

معاون کل وزارت بهداشت ادامه داد: از دیگر کار‌های مهم وزارت بهداشت حمایت از مناطق آمایشی و دانشگاه‌های علوم پزشکی است و این برنامه تا کسب مرجعیت علمی در حیطه‌های اولویت‌دار انجام می‌شود.

حریرچی گفت: مجوز رشته مقاطع تحصیلی به مناطق آمایشی متناسب با مأموریت‌های حوزه آموزش اعطا شده است و ساختار دانشگاه‌های علوم پزشکی متناسب با نیاز‌های ملی و به موازی توسعه فناوری و حرکت به سمت دانشگاه‌های نسل جدید مورد بازنگری قرار گرفته است.

او با اشاره به چابک‌سازی ساخته‌های دانشگاهی در جهت توسعه کارآفرینی و خلق ثروت اظهار کرد: با معاونت تحقیقات و فناوری تفاهم‌نامه‌ای با هدف توانمندسازی اعضای هیئت علمی در زمینه کارآفرینی انجام گرفته است و اجرای پودمان کارآفرینی و کسب و کار دانش بنیان در دانشگاه علوم پزشکی مجازی طراحی شده است.


بیشتر بخوانید: تدوین بسته‌هایی در قالب تحول آموزش برای


معاون کل وزارت بهداشت یادآوری کرد: ۲۹ برنامه آموزشی در مقاطع مختلف تحصیلی بازنگری شده است و ۸ برنامه آموزشی تصویب و ۹ برنامه آموزشی ویژه دانشجویان خارجی نیز تأیید و به تصویب رسیده است.

حریرچی افزود: برای ارتقای آموزش‌های مردم تفاهم‌نامه‌ای با معاونت بهداشت با هدف استفاده از ظرفیت اعضای هیئت علمی انجام گرفته است.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار