او اظهار داشت: در پرورش ماهیان خاویاری بعد از چین و ارمنستان در رتبه سوم جهان قرار داریم و طی دهه آینده در رده دوم جهانی بعد از چین قرار خواهیم گرفت.
بیشتر بخوانید: تولید ۳۸هزار تن میگو تا پایان سال/ ارزآوری۱۵۰میلیون دلاری صادرات میگو
معاون وزیر در سازمان شیلات ایران، با اشاره به صنعت نوپای آبزیپروری در کشور و با بیان این که در سالهای آغازین انقلاب حدود ۳ هزار تن تولیدات آبزیپروری داشتیم در حالی که امسال این میزان چند برابر شده است، افزود: ایران به دانش مورد نیاز دست یافته و با برونسپاری، هم اینک بخش خصوصی در حال انجام فعالیتهای صنعت آبزیپروری است.
او، تنوع محصولات در آبزیپروری را مشمول بومیسازی صنایع در کشور دانست و افزود: دانش فنی این کار و تربیت نیروی انسانی کارآمد و زیرساختهای سختافزاری مانند آب و خاک، عمران، تأسیسات فنی و مهندسی، برندینگ و بستهبندی و فرآوری در سالهای گذشته بر مسیر بومی صورت گرفته است.
خونمیرزایی از مزیت برتر شیلات برای سرمایهگذاری و سودآوری سخن گفت و تأکید کرد: نیروی انسانی مورد نیاز برای پرورش انواع آبزیان آب شیرین و شور و پرورش میگو و ماهی در قفس در خدمت این صنعت است.
به گفته او، شهرکهای داخلی با بهرهگیری از حوزه تحقیقات وزارت جهاد کشاورزی راهنماییهای لازم را دریافت کرده و فرصت سرمایهگذاری و سودآوری بسیار خوبی در خدمت گرفتهایم.
انتهای پیام/