به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان، مدیرعامل آبفار لرستان گفت: از ابتدای امسال تاکنون حدود پنج هزار مورد انشعاب غیرمجاز شناسایی شده است.
علیرضا کاکاوند با بیان اینکه از نظر مقدار تولید آب بهمراتب بالاتر از سرانه تعریف شده هستیم، اظهار کرد: در مناطق روستایی کنتورهای حجمی عمدتاً دستکاری یا تخریب میشوند؛ حدود ۳۰ درصد پرتی در روستاها داریم.
او با اشاره به اینکه براساس کنتورهای خانگی در شبانهروز حدود ۱۵۰ لیتر آب تحویل هر مشتری شده است، عنوان کرد: در برخی از روستاها سرقت آب انجام میشود و برآورد ما این است که این رقم حدود ۲۵۰ تا ۳۰۰ لیتر در شبانهروز است یعنی دو برابر نیاز که بخشی از آن به دلیل فرسودگی شبکههای توزیع هدر میرود و بخشی به خاطر سرقت آب و آبیاری باغات و کارهایی از این دست است.
کاکاوند با اشاره به اینکه شناسایی و قطع انشعابات غیرمجاز یکی از برنامههای اصلی شرکت است، ادامه داد: این برنامه از سال ۹۷ به طور جد آغاز شده و پیشرفت خوبی داشت، در زمان سیل با وقفهای چند ماهه روبرو شد.
مدیرعامل آبفار لرستان اضافه کرد: بعد از وقایع مربوط به سیل عمده کار توسط بخش خصوصی انجام شد بهطوریکه در هر شهرستان علاوه بر همکاران در شرکت توزیع چندین پیمانکار گرفته شده که بحث شناسایی و قطع انشعابات غیرمجاز را انجام دهند.
او تصریح کرد: امسال حدود پنج هزار مورد انشعاب غیرمجاز شناسایی شده که تقریباً دو هزار و ۹۰۰ مورد به انشعاب مجاز تبدیل شده و بقیه یا از طریق محاکم قضایی یا شوراهای حل اختلاف یا از طریق دهیاران و شوراهای خود روستاها تعیین و تکلیف شدند.
کاکاوند با اشاره به فرهنگسازیهای انجام شده توسط روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب روستایی لرستان در این رابطه، اظهار کرد: به جد پیگیر هستیم که این امر دیگر اتفاق نیافتد، چون غیرقانونی، غیرشرعی و غیراخلاقی است و اگر به هر دلیل اتفاق افتاد بهصورت جد با آن مقابله میشود.
مدیرعامل آبفار لرستان تأکید کرد: توقع ما بیشتر از مردم روستاهاست چراکه این امر قبل از ما به مردم ضرر میرسد.
انتهای پیام/ب