استاندار کرمانشاه با اشاره به کاهش نرخ بیکاری استان طی ۹ ماهه امسال، گفت : طبق برنامه نرخ بیکاری استان در سال ۱۴۰۰ به میانگین کشوری می‌رسد.

به  گزارش     گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه،هوشنگ بازوند استاندار کرمانشاه با اشاره به برنامه ریزی برای کاهش سالانه سه درصدی نرخ بیکاری استان، گفت : هرچند استان کرمانشاه طی چند دهه اخیر بالاترین نرخ بیکاری کشور را داشته، اما در یکی دو سال اخیر با برنامه ریزی‌های مختلف برای کاهش آن تلاش کردیم.

او گفت : مجموعه این تلاش‌ها باعث شد تا در ۹ ماهه امسال وضعیت بهتر و کاهش نرخ بیکاری را داشته باشیم و تا پایان سال این روند ادامه خواهد داشت.

استاندار کرمانشاه گفت: طبق برنامه تا سال ۱۴۰۰ نرخ بیکاری استان را به میانگین کشوری خواهیم رساند.

او گفت: اگر بخواهیم نرخ بیکاری استان را تا یک درصد کاهش دهیم، باید بین ۶۵۰۰ تا هفت هزار شغل در کرمانشاه ایجاد کنیم.

بازوند با تاکید براینکه همه مدیران کرمانشاه برای ایجاد اشتغال و کاهش نرخ بیکاری پای کار هستند، گفت: پس از وقوع زلزله بزرگ سال ۱۳۹۶ هم تلاش کردیم تا فرصت‌هایی را برای ایجاد اشتغال با جذب اعتبارات بوجود آوریم.

او گفت: طی دو سال گذشته پس از وقوع زلزله ۱۳۰۰ میلیارد تومان اعتبارات ارزان قیمت برای ایجاد اشتغال در استان پرداخت شده است.

استاندار کرمانشاه به سفر اواخر هفته قبل مدیران عامل بانک‌های کشور به کرمانشاه هم اشاره کرد و گفت: یکی از دستاورد‌های این سفر برای کرمانشاه اختصاص ۹۵۰ میلیارد تومان از محل منابع بانک‌ها به سازمان برنامه و بودجه استان برای پروژه‌های زیرساختی استان بود که ۷۲۰ میلیارد تومان از این اعتبار به قطار شهری، توسعه محور کرمانشاه به کامیاران، محور گیلانغرب به سومار و تکمیل تصفیه خانه فاضلاب شهر کرمانشاه اختصاص یافت.

او افزود: همچنین در این سفر مقرر شد بانک‌ها ۳۴۰۰ میلیارد تومان به صاحبان صنایع استان برای ایجاد هفت هزار شغل تسهیلات پرداخت کنند.

بازوند به اجرای برنامه "۱۰۰ مدیر، ۱۰۰ مسجد" در کرمانشاه طی ایام دهه فجر اشاره کرد و گفت: اجرای این طرح موفقیت آمیز بود و رضایتمندی مردم را در پی داشت.

او گفت: انتظار داریم اگر مدیران در این برنامه‌ها به مردم قول‌هایی داده‌اند، به وعده‌های خود عمل کنند و اگر مانعی سر راه اجرای وعده هایشان وجود دارد اعلام کنند تا موانع را برداریم.

استاندار کرمانشاه به گستردگی شهر کرمانشاه و آمار بالای جمعیت و مرکزیت آن در غرب کشور اشاره کرد و گفت: به واسطه این مسائل نباید تصور کنیم که شهرداری به تنهایی می‌تواند از پس همه مشکلات بربیاید.

او افزود: در این راستا تصمیم گرفته‌ایم تا شهر کرمانشاه را به هشت منطقه تقسیم کنیم و هر کدام از معاونین و مدیران استانداری را معین یکی از این مناطق کنیم.

بازوند گفت: با تقسیم این مناطق مدیران معین هر منطقه با مساجد آن مناطق هماهنگی لازم را خواهد داشت تا به احصاء، بررسی و رفع مشکلات اجتماعی و اقتصادی و... بپردازند.

او بااشاره به افتتاح و کلنگ زنی ۱۱۶۲ پروژه با اعتبار ۱۰ هزار و ۲۸۰ میلیارد تومان در کرمانشاه طی ایام دهه فجر، افزود: بخشی از این پروژه‌ها در مناطق محروم و روستا‌های استان افتتاح و یا کلنگ زنی شدند.

او بابیان اینکه در این دهه گاز رسانی به ۱۱۲ روستای کرمانشاه به بهره برداری رسید و گازرسانی به ۲۲۰ روستا هم آغاز شد، گفت: در حال حاضر گاز رسانی به ۶۶۲ روستای دیگر استان درحال انجام است.

این مقام مسئول افزود: سال ۱۳۹۲ تعداد روستا‌های دارای گاز کرمانشاه ۲۰۹ روستا بود که این تعداد به ۱۳۳۲ روستا رسیده است.

او خواستار حضور گسترده مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن شد و گفت: دوم اسفند هم انتخابات مجلس شورای اسلامی را در پیش داریم که حضور گسترده مردم در آن بسیار حائز اهمیت است.

بازوند گفت: به همه مردم استان اطمینان خاطر می‌دهیم که از رای آن‌ها به عنوان امانت، صیانت و حفاظت خواهیم کرد .

 

 

انتهای پیام/د

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.