چرا مردم تمایلی به فعال سازی رمز‌های پویا ندارند؟

«ما این نرم افزار را نمی‌خواهیم»، جمله‌ای است که متصدیان بانک در طول روز بار‌ها آن را از زبان مشتریانی که توانایی استفاده سریع از نرم افزار‌های تولید رمز پویا را ندارند، می‌شوند.

چرا مردم تمایلی به فعال سازی رمز‌های پویا ندارند؟به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، تعداد افرادی که روزانه به بانک‌ها مراجعه کرده و درباره فعال سازی رمز‌های پویا (یک بار مصرف) سوال می‌کنند؛ کم نیست، اما با این وجود، هنوز عده بسیاری تمایلی به فعال سازی رمز‌های پویا ندارند.

چندی پیش رئیس پلیس فتا پایتخت گفت: مردم از اهمیت فعال سازی رمز‌های پویا باخبرند، اما تمایلی به فعال کردن آن‌ها ندارند؛ بنابراین هنوز در دام کلاهبرداران اینترنتی گرفتار می‌شوند.

مسئول باجه خدمات الکترونیکی یکی از شعب بانک‌ها گفت: مشتریان بانک ها، از سطوح تحصیلاتی متفاوت و در رده‌های سنی مختلف هستند؛ بنابراین جامعه مشتریان ما یکدست نیست.

وی افزود: استفاده از هر نرم افزاری باید راحت و آسان باشد تا هر قشری بتواند از آن استفاده کند.

این مسئول باجه ادامه داد: نصب و فعال سازی نرم افزار‌های دوم پویا، بسیار سخت و برای بسیاری از مردم گیج کننده است؛ اما از این مسئله می‌توان چشم پوشی کرد، زیرا نصب نرم افزار تنها برای یک بار است.

وی اظهار کرد: بعد از نصب، مهم‌ترین عامل عدم تمایل مردم به استفاده، نداشتن عکس العمل کافی است. زیرا بسیاری از مردم به دلیل عدم توانایی سریع استفاده از تلفن‌های همراه یا به دلیل کهولت سن، توانایی وارد کردن رمز دوم تنها در ۶۰ ثانیه را ندارند.

این متصدی بانک درباره مراجعین روزانه خود گفت: استفاده از این نرم افزارها، یک استرس روانی در مشتریان ایجاد می‌کند و آن‌ها همیشه هراس تمام شدن زمان ۶۰ ثانیه‌ای را دارند.

"ما این را نمی‌خواهیم. " جمله‌ای است که این متصدی بانک بار‌ها در طول روز می‌شوند، زیرا به گفته وی، یکی از مشکلات اساسی حال حاضر این نرم افزار‌ها این است که اگر دو یا سه بار، رمز دوم از دست برود، دیگر امکان تولید رمز وجود ندارد و مشتریان بار‌ها به بانک مراجعه می‌کنند و ابراز نارضایتی می‌کنند.

وی اظهار کرد: این نرم افزارها، امنیت حساب‌های بانکی را حفظ می‌کند، اما متاسفانه مردم تمایلی به استفاده از آن ندارند.
این مسئول باجه خدمات الکترونیکی درباره یکی دیگر از مشکلات استفاده از این نرم افزار‌ها بیان کرد: تعدادی از این نرم افزار‌ها امکان کپی کردن رمز را ندارد و مردم باید رمز‌ها را حفظ کرده یا روی کاغذ بنویسند که این مسئله نیز باعث آزردگی آن‌ها است.

منبع: میزان

انتهای پیام/

برچسب ها: رمز پویا ، پلیس فتا
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ابوالقاسم
۱۹:۰۱ ۱۹ بهمن ۱۳۹۸
قبل از ماه دی رفتم رمز ساز پویا بانک کشاورزی نصب کردم و بعدش 3 روز طول کشید تا از حالت روت خارج کنم دستگاه رو چند بار هم متوجه نشدم رمز دوم پویا کدومه که عمل نمی کنه الان هم با رمز دوم ثابت چند تراکنش در هفته انجام میدم این امکان تراکنش روزانه زیر 100 با رمز دوم ثابت عالیه اگه ادامه پیدا کنه.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۴۲ ۱۹ بهمن ۱۳۹۸
این چه نرم افزاریست که برای نصبش در گوشی باید به آن اجازه دسترسیبه قسمت های مختلف گوشی را این نرم افزار است یا جاسوس افزار
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۴۹ ۱۹ بهمن ۱۳۹۸
هم مشکل رمز ۶۰ ثانیه ای است و هم اینکه اگر کسی چند کارت داشته باشد چند برنامه باید روی گوشیش نصب کند و کلی حجم گوشی را میگیرند