خضرلو مقدم درباره رقم تخصیص بودجه خیابان کامل در لایحه بودجه سال ۹۹ شهرداری تهران، توضیحاتی داد.

افشین خضرلو مقدم دبیر کمیته پیگیری و پیاده سازی خیابان کامل در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره رقم تخصیص بودجه خیابان کامل در لایحه بودجه سال ۹۹ شهرداری تهران، اظهار کرد: به اعتقاد ما این بودجه برای خیابان کامل بودجه مناسبی است، زیرا خیابان کامل یک طرح TOD است و سرمایه گذاران می‌توانند وارد شوند و پس از کسب درآمد بخشی از آن را به شهرداری تهران بدهند.

دبیر کمیته پیگیری و پیاده سازی با اشاره به وضعیت اقتصادی حال حاضر کشور، افزود: با توجه به شرایط اقتصادی مدیریت شهری بودجه کامل را برای خیابان کامل در نظر گرفت و حتی می‌توان بخشی از این بودجه برای طرح‌هایی مانند شهر دوستدار کودک هزینه کرد.

خضرلو با اشاره به این نکته که مطالعه طرح خیابان کامل نزدیک به یکسال زمان برد، تصریح کرد: با توجه به مطالعات انجام شده ما یکسال از زمان پیش بینی شده عقب هستیم و بر اساس دستورالعمل این طرح ما در سال آینده به جای یک خیابان کامل در هر منطقه دو خیابان را با عنوان خیابان کامل در اختیار شهروندان قرار می‌دهیم.


بیشتر بخوانید: تخصیص یک هزارم بودجه شهرداری‌ها برای مناسب سازی معابر 


او بیان کرد: خیابان کامل یکی از زنجیره‌های TOD است و معابری در اولویت هستند که در کنار داشتن عرض ۲۲ متر اولین جداره‌های اجرای طرح خیابان کامل را نیز دارا باشند.

دبیر کمیته خیابان کامل ادامه داد: با اجرای طرح خیابان کامل رفت و آمد شهروندان در معابر افزایش پیدا می‌کند و شهروندان  با افزایش تردد برای پیمانکاران و کاسبان خیابان کامل سودآوری دارند، از این رو بخشی از درآمد‌ها می‌تواند سهم شهرداری تهران باشد.

خضرلو تأکید کرد: خیابان کامل به معنی ترمیم آسفالت و رنگ آمیزی جداول نیست، زیرا باید به سمتی حرکت شود که یک فضای عمومی قابل بهره برداری در اختیار شهروندان قرار بگیرد.

او در پاسخ به این سوال که اولویت بندی مدیریت شهری برای احداث خیابان کامل در کدام معبر و منطقه است، اظهار کرد: خیابان مطهری و بهشتی از اولویت‌های مدیریت شهری برای اجرای طرح خیابان کامل است.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار