به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، مهدی همتی افزود: این نرگس زار با استفاده از تسهیلات کم بهره اشتغال توسعه پایدار روستایی و در اراضی واگذاری کاشته شده است که درآمد ۷۰۰ میلیون ریالی برای کشاورز پیش بینی میشود.
او تصریح کرد: نرگسهای این مزرعه از رقم شهلا ۶ پر بوده که بیش از ۵۷۰۰ کیلو گرم پیاز در این مزرعه کاشته شده و توسط سیستم آبیاری تحت فشار از نوع بارانی مشروب میشود.
همتی با اشاره به اینکه کاشت نرگس در اراضی با خاکهای درجه ۲ و کیفیت زراعی پائین مقرون به صرفه بوده و موجب افزایش بهره وری از منابع موجود میشود، اظهار کرد: این شهرستان توانمندی بالایی برای تولید گل نرگس و انواع گیاهان دارویی دارد.
او با اشاره به اینکه گل نرگس در مراتع شهرستان از دیر باز وجود داشته و طی فصول زمستان در دسترس عموم قرار میگرفته است، بیان کرد: این نرگس زارها توسط برخی از افراد سود جو مورد هجوم واقع و بعضا تخریب شده است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قیروکارزین ابراز کرد: این محصول درآمد خوبی نسبت به هزینه اولیه برای کشاورز دارد و نسبت به دیگر محصولات از هزینه تولید پایینتری برخوردار است.
معروفترین نرگس زار طبیعی قیروکارزین در روستای کرد شیخ در فاصله ۲۵ کیلومتری شهر قیر قرار دارد که هر ساله در فصول گل دهی نرگسها مقصد طبیعت گردی شمار زیادی از شهروندان قیروکارزینی است.
قیروکارزین در ۱۶۹ کیلومتری جنوب غربی شیراز قرار دارد.
انتهای پیام/