مطلق گفت: براساس آمار EOC به طور متوسط روزانه ۶۲ حادثه در کشور ثبت می‌شود که نیمی از آنها به بلایای طبیعی تعلق دارد.

محمداسماعیل مطلق مشاور معاون بهداشت در امور کاهش خطر و بلایا در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: پس از سیل اخیر، تاکنون هیچ گونه آمار فوتی، همچنین مرگ‌ومیر در زمینه بیماری‌های واگیردار و منتقله از آب و غذا و سایر گروه‌ها، گزارش نشده است.
 
او بیان کرد: تعداد مرگ‌های ناشی از مخاطرات طبیعی در سطح کشور، خطر بلایای طبیعی عدد ۸ از ۱۰ را نشان می‌دهد و همچنین براساس آمار EOC به طور متوسط روزانه ۶۲ حادثه در کشور ثبت می‌شود که نیمی از آنها به بلایای طبیعی تعلق دارد و براساس آمارها، بیش از ۶۰ درصد بلایای طبیعی را سیلاب‌ها تشکیل می‌دهند.

بیشتر بخوانید: بیماری آنفلوانزا در کشور به ویژه مناطق سیلابی کنترل شده است
مطلق در ادامه اظهار کرد: همان طور که در سیل اخیر مردم و مسئولان به صورت هماهنگ در کنار یکدیگر برای کاهش درد و رنج آسیب دیدگان مناطق سیل‌زده قدم برمی‌داشتند، انتظار می‌رود این همدلی به صورت مستمر تداوم داشته باشد.

مشاور معاون بهداشت در امور کاهش خطر و بلایا متذکر شد: با تلاش تیم‌های اعزامی و کارشناسان از بیماری‌های گوارشی، تنفسی و پوستی پدیدار سیل تاکنون کنترل شده است. همچنین عدم حمایت می‌تواند خطر شیوع این بیماری‌ها را به شدت در مناطق افزایش دهد.
 
انتهای پیام/
برچسب ها: سیل ، بیماری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.