نگرانی سیاست‌مداران انگلیس از همکاری با هوآوی

برخی سیاست‌‌داران انگلیسی از ارتباط این کشور با هوآوی و عواقب تصمیم‌های آمریکا ابراز نگرانی کردند.

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، کمتر از شش ماه از وارد شدن نام هوآوی به لیست سیاه تجاری آمریکا و تحریم این شرکت می‌گذرد، دونالد ترامپ سال گذشته میلادی تصمیم گرفت برای مقابله با تجارت چین، یکی از مهم‌ترین شرکت‌های سودآور این کشور را با چالش‌های سنگینی روبه‌رو سازد. تحریم هوآوی به معنای آن بود که این شرکت دیگر نمی‌تواند با شرکای آمریکایی خود از جمله گوگل، مایکروسافت و کوالکام ارتباط داشته باشد. اجرای این قانون دو بار به تعویق افتاد، اما در نهایت در پایین گذشته اجرایی شد. آمریکا دلیل این اقدام خود را، جاسوسی بودن شرکت هوآوی و تجهیزات و تولیدات این شرکت عنوان کرد، موضوعی که تا کنون به اثبات نرسیده و مدیران هوآوی نیز فروش اطلاعات مشتریان و کشور‌های مختلف به دولت چین را شدیدا تکذیب می‌کنند. اما در هر صورت دولت آمریکا تصمیم گرفت تمامی محصولات هوآوی اعم از تجهیزات ارتباطی، مخابراتی، ماهواره‌ای و محصولات تجاری مانند تلفن همراه و ساعت هوشمند را از بازار خود جمع آوری کند و ورود تولیدات هوآوی به بازار آمریکا را منع کرد.

اما این اتفاق برای آمریکا کافی نبود، همانطور که گفته شد بیش از هرچیزی جنگ تجاری آمریکا با چین موجب اتخاذ این تصمیم شد نه مسائل امنیتی، به همین دلیل آمریکا به دنبال هر چه بیشتر منزوی کردن هوآوی برآمد و حتی به کشور‌های متحد خود از جمله کشور‌های بزرگ اروپایی دستور داد که دیگر از تجهیزات هوآوی استفاده نکنند. این درحالی است که با روی کار آمدن اینترنت نسل پنجم، بسیاری از کشور‌های به دنبال همکاری با هوآوی برای دریافت تجهیزات ارتباطی ۵G بودند.

نگرانی سیاست‌مداران انگلیس از همکاری با هوآوی

آمریکا از اعمال فشار بر روی کشور‌های مختلف دست نکشید، اما دلایل این کشور به جهت ناایمن بودن تولیدات هوآوی برای دیگر کشور‌ها مستدل نبود، از همین رو بسیاری از کشور‌ها مانند آلمان و انگلیس، به ادامه همکاری خود با هوآوی ادامه دادند. انگلیس هفته گذشته به صورت رسمی همکاری جدیدی را برای تامین زیرساخت‌های اینترنت ۵G با هوآوی آغاز کرد و این خبر موجب شده تا برخی از سیاست‌مداران این کشور از واکنش آمریکا نسبت به این خبر، واهمه داشته باشند. بسیاری از رسانه‌های انگلیسی این اتفاق را منجر به ایجاد یک چالش بزرگ میان این کشور و آمریکا می‌دانند. بوریس جانسون، نخست وزیر انگلیس، به دنبال آن است تا دونالد ترامپ را متقاعد کند که سطح دسترسی هوآوی محدود بوده و این شرکت به اطلاعات خصوصی دولتی و عمومی دسترسی نخواهد داشت. این سطح دسترسی یکی از شرایط انگلیس برایا مضا قرار داد با هوآوی بود که شرکت چینی آن را پذیرفت.

نگرانی سیاست‌مداران انگلیس از همکاری با هوآوی

انگلیس که در برقراری اینترنت نسل چهارم از بسیاری از کشور‌های مطرح دنیا عقب افتاده بود، حال می‌خواهد یکی از کشور‌های پیشگام در برقراری اینترنت نسل پنجم باشد. این کشور در کنار هوآوی از دیگر تامین کنندگان مخابراتی نیز استفاده می‌کند تا سطح دسترسی هوآوی را کاهش دهد، اپراتور‌های این کشور به صورت محدود از تجهیزات هوآوی استفاده خواهند کرد، اما تامین زیرساخت‌های اصلی به هوآوی سپرده شده است. طی هفته گذشته و با تصویب خروج انگلیس از اتحادیه اروپا، خبر همکاری این کشور با هوآوی به دست فراموشی سپرده شد، اما از این پس باید دید واکنش چهره‌های سیاسی انگلیسی و آمریکایی به خصوص ترامپ در مورد این همکاری چه خواهد بود.

انتهای پیام/

برچسب ها: هوآوی ، انگلیس ، اینترنت 5g
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار