به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از یورونیوز، سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد با غولهای اینترنتی جهان وارد همکاری شده است تا با اطلاعات نادرستی که دربارۀ گسترش ویروس کرونا در شبکههای مجازی منتشر میشود، مبارزه کند.
بر این اساس، شرکتهایی همچون گوگل موافقت کردهاند اخبار و اطلاعات این سازمان را در صدر نتایج جستجوی خود قرار دهند تا به این ترتیب افرادی که در حال جستجو برای یافتن اطلاعاتی دربارۀ ویروس کرونا هستند، در سریعترین زمان به اطلاعات درست و معتبر دست یابند.
بنا بر اعلام سازمان جهانی بهداشت توئیتر، فیسبوک، تنسنت و تیکتوک نیز موافقت کردهاند در این پروژه همکاری داشته باشند و تدابیری را برای محدود کردن گسترش تبلیغات و اطلاعات نادرست به اجرا بگذارند.
ویروس کرونا در چین که شیوع آن اولین بار در ۵ ژانویه (پانزدهم دی) از سوی مقامات این کشور گزارش شد، تاکنون دستکم ۲۰۴۰۰ نفر را در این کشور آلوده کرده و از این تعداد نیز جان دستکم ۴۲۵ نفر را گرفته است.
در خارج از مرزهای چین نیز اولین مرگ در فیلیپین و دومین مرگ در هنگ کنگ گزارش شده است. قربانی این ویروس در فیلیپین مردی ۴۴ ساله و ساکن شهر ووهان چین بوده است. در هنگ کنگ نیز یکی از ساکنان ۳۹ سالۀ این شهر که پیش از این سفری به ووهان داشته، درگذشته است.
در خارج از چین دستکم ۱۷۱ نفر در ۲۴ کشور و منطقۀ مختلف به این ویروس آلوده شدهاند.
انتهای پیام/