به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، حسین شیرازد در سفر به شیراز، پس از افتتاح چند طرح کشاورزی، عنوان کرد: با راهاندازی اتاقهای اصناف کشاورزان و مطالبه حقوق صنفی فعالان این بخش، تولید رونق و توسعه پیدا میکند.
او با اشاره به اینکه تاکنون ۱۰۸شغل در بخش کشاورزی شناسایی و کدگذاری شده است، افزود: این بر اساس استانداردهای بینالمللی و با هدف هویت بخشی به این مشاغل انجام میشود.
مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران با اشاره به خروج نام سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران از لیست شرکتهای قابل واگذاری، این امر را یک تجدید حیات و نوزایی دانست که با نوعی تجدید ساختارها همراه بود.
شیرازد، کنترل و نظارت مستمر بر تعاونیهای اعتبار بوده و جلوگیری از بحران این تعاونیها را از دیگرگامهای موفق برشمرد و گفت: حدود ۱۲۰۰ واحد اعتباری فعال در کشور وجود داشت که عمدتاً بحران زا بودند این واحدهای غیرقانونی جمع آوری شد و در حال حاضر ۱۴ تعاونی اعتبار باقی مانده است و بحرانهای سابق وجود ندارد.
او افزود: صندوق تعاون روستایی ایرانیان ساماندهی شده که هیئت مدیره و اساسنامه آن تغییر کرده و مصارف آن کشاورزی شده است.
این مقام مسئول اظهار کرد: از دیگر اقدامات انجام شده تغییر ساختار نیروی انسانی اتحادیه، جایگزینی مدیران جوان با تحصیلات عالی و توانمند بود که این تغییر نتایج مثبتی را در برداشت.
شیرازاد با تصریح بر اینکه فارس از قویترین استانها در حوزه شبکه تعاونی کشور است، گفت: فارس، استان بسیار مهمی در زمینه خرید گندم و گوجه فرنگی است.
او همچنین از راهاندازی اولین پایلوت ساماندهی شرکتهای تعاونی زیانده در استان فارس با همکاری شبکه تعاون روستایی این استان خبر داد و افزود: به منظور تجمیع یا انحلال شرکتها، استان فارس به عنوان پایلوت مرکزی یا هاب منطقهای در نظر گرفته میشود و اتفاقاتی که در فارس میافتد میتواند مبنایی برای دیگر استانهای همجوار قرار بگیرد.
مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران یادآور شد: از دیگر برنامهها خریداری یک کارخانه فرآوری و صنایع تبدیلی در حوزه صنایع تبدیلی تولید رب گوجه فرنگی و سایر محصولات کنسانتره یا آبمیوه گیری سایر محصولات باغی است که کارخانه مورد نظر در یکی از شهرکهای صنعتی استان فارس که به کانونهای مبدا تولید نزدیک باشد خریداری میشود.
انتهای پیام/